Το δημοσίευμα είναι παλιό, αλλά έχει τεράστιο ενδιαφέρον, όχι μόνο για την Αμερική

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟ: Τα πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ, και οι Αμερικάνικοι αγωγοί καυσίμων και υδροδότησης, φυλάσσονται από το ….Ισραήλ!!!!!

Του Michael Collins Piper στο kavkazcenter.com
Οι Αμερικανοί υποστηρικτές του Ισραήλ, ήταν στην ευχάριστη θέση να μάθουν, ότι η “Magal”, μια ισραηλινή εταιρεία Security Systems, που ανήκει εν μέρει στην κυβέρνηση του Ισραήλ, είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια των πιο ευαίσθητων εγκαταστάσεων αποθήκευσης πυρηνικών στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η μεγαλύτερη εταιρεία περιμετρικής ασφάλεια στον κόσμο, η “Magal” ξεκίνησε ως παράρτημα της ισραηλινής “Aircraft Industries” (IAI), η οποία ανήκε εν μέρει στην κυβέρνηση του Ισραήλ. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, η “Magal” εξελίχθηκε σε μια δημόσια εισηγμένη (στο χρηματιστήριο) εταιρεία, αν και η “IAI” (και κατά συνέπεια η κυβέρνηση του Ισραήλ) εξακολουθεί να κατέχει ένα σημαντικό μερίδιο στην πολύ επιτυχημένη επιχείρηση.

Όλο αυτό σημαίνει, ότι η κυβέρνηση του Ισραήλ στην πραγματικότητα θα έχει τον έλεγχο της ασφάλειας των πυρηνικών όπλων της Αμερικής.
Οι υποστηρικτές του Ισραήλ ισχυρίζονται, ότι αυτή είναι μια θαυμάσια ιδέα, αφού το Ισραήλ λέγεται ότι είναι ίσως ο στενότερος σύμμαχος της Αμερικής σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί που ασκούν κριτική, οι οποίοι αμφισβητούν την ορθότητα (ανάθεσης της φύλαξης) των υπερ-ευαίσθητων πυρηνικών της ασφάλειας της Αμερικής, να βρίσκεται στα χέρια του κάθε ξένου έθνους, ιδιαίτερα του Ισραήλ, το οποίο, ακόμη και σήμερα, επισήμως αρνείται ότι ασχολείται με την παραγωγή πυρηνικών όπλων.
Να είστε σίγουροι ότι είναι όλα όπως τα φαντάζεστε, γιατί μπορούν να είναι τα παγκόσμια συμφέροντα της “Magal” αρκετά μεγαλύτερα. Έχοντας εξασφαλίσει (τη φύλαξη) του 90% των συνόρων του Ισραήλ μέσα από ένα ευρύ φάσμα συστημάτων υπερσύγχρονης «διαστημικής εποχής» τεχνολογίας, η “Magal” έχει πλέον επεκταθεί σε διεθνές επίπεδο.

Δεν είναι μόνο το ότι η “Magal” παρέχει υπηρεσίες ασφάλειας για τις αμερικανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις, αλλά έχει κάνει επίσης το ίδιο και για τις περισσότερες μεγάλες πυρηνικές εγκαταστάσεις στη Δυτική Ευρώπη και την Ασία. Επιπλέον, η ισραηλινή επιχείρηση παρέχει επίσης ασφάλεια για το “O’Hare” το αεροδρόμιο του Σικάγο και, για τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, έχει αναλάβει το ρολόι, στο φημισμένο παλάτι του Μπάκιγχαμ της βασίλισσας της Αγγλίας στο Λονδίνο. Επιπλέον, η “Magal” παρέχει εγγύηση για το 90% των αμερικανικών φυλακών που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά συστήματα. Η “Magal” καυχιέται, ότι στους άλλους πελάτες της σε όλο τον κόσμο περιλαμβάνονται: σύνορα, αεροδρόμια, βιομηχανικές περιοχές, κέντρα επικοινωνιών, στρατιωτικές εγκαταστάσεις, σωφρονιστικά ιδρύματα, κυβερνητικές υπηρεσίες, VIP ακίνητα και κατοικίες, εμπορικά κτίρια και αυλές αποθήκευσης.
Δύσκολο να υπάρχει μια μεγάλη χώρα ή μεγάλη επιχείρηση που δεν έχει ειδικούς ασφαλείας της “Magal” για τη στενή παρακολούθηση των δραστηριοτήτων τους.
Σαφώς, η “Magal” δεν είναι μικρή επιχείρηση. Ενώ το 27% των συνολικών πωλήσεών της αφορούν την ισραηλινή αγορά, η μεγαλύτερη αγορά της είναι στη Βόρεια Αμερική, η οποία σήμερα αντιστοιχεί στο 35% των πωλήσεών της.
Ωστόσο, η αμερικανική προβολή της Magal αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά, ιδιαίτερα τώρα που η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα γραφείο  DC στην Ουάσιγκτον, που θα προωθεί τα προϊόντα της σε ομοσπονδιακές υπηρεσίες και στα μέλη του Κογκρέσου που εγκρίνουν χρηματοδοτήσεις για ομοσπονδιακά έργα επίβλεψης και ασφαλείας σε ολόκληρη τη χώρα σε όλα τα επίπεδα: τοπικό, πολιτειακό και εθνικό επίπεδο.
Και με τον σημερινό Αρχηγό Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Μάικλ Τσέρτοφ, που δεν είναι απλά, μόνο ένας ισχυρός υποστηρικτής του Ισραήλ, αλλά και ο γιος μιας γυναίκας που έχει ισχυρούς δεσμούς  με το Ισραήλ και ακόμη συμπεριλαμβανομένης της παροχής υπηρεσιών στην El-Al, τον εθνικό αερομεταφορέα του Ισραήλ. Η “Magal”, που ανήκει σε ένα κομμάτι  στην Ισραηλινή εταιρεία “Aircraft Industries” θα είναι ένα από τα αγαπημένα ξεκάθαρα μάτια των μεσιτών, με απόλυτη δύναμη στην επίσημη Ουάσιγκτον, η οποία έχει την εξουσία να χορηγεί προσοδοφόρες συμβάσεις ασφάλισης.
Αυτή τη στιγμή, η “Magal” έχει τέσσερις θυγατρικές με έδρα τις ΗΠΑ: δύο στην Καλιφόρνια, τη “Stellar Security Products, Inc” και τη “Περιμετρική Προϊόντων Α.Ε.”, καθώς και στη Νέα Υόρκη, την “Smart Interactive Systems, Inc”, και στη Βιρτζίνια την “Dominion Wireless, Inc”.
Συνολικά, η ισραηλινή εταιρεία κατέχει μερίδιο 40% στην παγκόσμια αγορά των συστημάτων ανίχνευσης εισβολής περιμέτρου ασφαλείας και εργάζεται για να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα της προστασίας των αγωγών πετρελαίου.

Η “Magal” λέγεται επίσης, ότι έχει ισχυρό ενδιαφέρον για τη φύλαξη αγωγών του νερού σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην πραγματικότητα, η “Magal” μπορεί να έχει εσωτερική πληροφόρηση, που θα την οδηγήσει να καταστεί ένα μονοπώλιο στη φύλαξη παροχών νερού της Αμερικής.
Το περιβάλλον της κυβέρνησης Μπους είχε ανακοινώσει μια «εταιρική σχέση» με τον ισραηλινό Υπουργείο Εθνικών υποδομών, για να βελτιωθεί αυτό που ονομάζεται “Ασφάλεια του συστήματος υδροδότησης στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ”. Δεδομένου ότι η “Magal” είναι τόσο αξιοσέβαστη στο Ισραήλ, είναι ένα ακόμη στοίχημα, πως η “Magal” σύντομα θα “περιφρουρεί” τις παροχές νερού στις ΗΠΑ.
ΠΗΓΗ: KavkazCenter.com

Μήπως και η τρέλα με το κοτόσυρμα του Έβρου, είναι αποτέλεσμα του έρωτα που δημοσιοποίησαν ο Γκαγκάς με τον συμπατριώτη του τον ΦΑΣΙΣΤΑ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ????? Μπορούμε να μάθουμε αν ο αδελφός του Γκαγκά και ο Παμπούκης, είναι οι εισηγητές και αυτής της απάτης με πρόσχημα τη λαθρομετανάστευση, την οποία το ίδιο κύκλωμα δημιούργησε??????

Απάντηση