ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΒΑΝΟΥ  — ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ
   — Με την πόλη της Μααλούλα υπό επίθεση από τις δυνάμεις της Αλ Κάιντα, και 12 Ελληνική Ορθόδοξη καλόγριες απήχθησαν, ορισμένα μέλη της ελληνικής ορθόδοξης κοινότητας στο Λίβανο έχουν αποφασίσει εδώ και μη παρέκει. Τα μέλη της πρώτης και μοναδικής ελληνικής καταγωγής πολιτικό κόμμα στη Μέση Ανατολή, στην Ανατολή Κόμματος, κινητοποιούνται για να διαμαρτυρηθούν τουρκική συμμετοχή στη συνεχιζόμενη σύγκρουση της Συρίας.
   — Στις 15 Δεκεμβρίου τα μέλη του Κόμματος Levant σκοπεύουν να διαμαρτυρηθούν έξω από την τουρκική πρεσβεία στην απάντηση στη συνεχιζόμενη τουρκική βοήθεια στην ριζοσπάστες ισλαμιστές που διαπράττει τη γενοκτονία κατά των γηγενών Ελλήνων, των Αρμενίων, των Ασσυρίων και των πληθυσμών της Συρίας.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ (Αραβική Γλώσσα Πηγή): http://www.lebanondebate.com/details.aspx?id=156107

  — Η διαμαρτυρία έρχεται λίγες μόλις εβδομάδες μετά, Levant Κόμμα Πρόεδρος Rodrigue “Dimitri” Khoury, επέστρεψε από τη Ρωσία, όπου μίλησε με τους βουλευτές της ρωσικής Δούμας και των υπαλλήλων του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την κατάσταση της Ελληνικής Ορθόδοξης στη Μέση Ανατολή.
   — ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ (Αραβική Γλώσσα Πηγή): http://www.lebanondebate.com/details.aspx?id=155058

  — Το Levant Κόμμα είναι περισσότερο γνωστή για την επιτυχή εκστρατεία του για την απαγόρευση της τουρκικής ταινίας «Fetih 1453″ στο Λίβανο πίσω στο 2012 για υποκίνηση θρησκευτικού μίσους.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ (Και οι δύο πηγές Αγγλικής Γλώσσας):
http://www.dailystar.com.lb/Culture/Film/2012/Oct-08/190502-lebanon-bans-fetih-1453-from-theaters.ashx#axzz2mjid9nhh
http://www.asianews.it/news-en/Lebanese-Christians-against-a-Turkish-film-that-incites-religious-hatred-26079.html

Εμείς, οι Daimones της Συλλογικής κλήση Ελληνισμού για HALC και ΑΧΕΠΑ να προσεγγίσουν Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής της Αμερικής και των Ασσυρίων Αμερικανικό Εθνικό Συνασπισμό για να κινητοποιήσει μια παρόμοια διαδήλωση σε ένδειξη αλληλεγγύης προς το Levant Κόμμα έξω από την τουρκική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον.

Μείνετε συνδεδεμένοι — Θα ανακοινωθεί ημερομηνία για την Επιχείρηση στην Αντιόχεια να επισκέπτεστε τη σελίδα μας στο Facebook στο http://www.facebook.com/operationantioch
# # # #
========================

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι συμβαίνει με τους Ελληνες της Συρίας και τι μπορείτε να κάνετε,
Επισκεφτείτε το blog μας στο http://operationantioch.blogspot.com
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους διοργανωτές της Λειτουργίας Αντιοχείας
http://daimonesofhellenism.blogspot.com

Απάντηση