ΕΥΣΤΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ.

9 Δεκεμβρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  — Με αφορμή την αναδημοσίευση της ανάρτησης “Δημήτρης Κουφοντίνας (Ε.Ο. 17Ν): Να μην ανεχτούμε άλλο την ατίμωση, την ταπείνωση, τον εξευτελισμό.” από το “ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ” ο αναγνώστης “ΠΑΠΑΜΑΚΟΣ” έκανε το παρακάτω, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΣΤΟΧΟ σχόλιο:
“Φαντάζομαι ότι πρόσεξες ότι δε λέει κουβέντα για τους Εβραιοσιωνιστές..
Είμαστε υπο Εβραϊκή κατοχή και αυτοί μιλάνε για Γερμανική Κατοχή όταν και η Κουτσή Μαρία ξέρει ότι τα πάντα στη Γερμανία ελέγχονται από Σιωνιστές. Ο Κουφοντίνας λοιπόν ή βλάκας είναι ή πράκτορας… Επειδή διαβάζω τη σελίδα σου περίμενα να γράψεις 2 κουβέντες για το μακάκα Κουφοντίνα που παραπληροφορεί…”

  — για να απαντήσω κατ΄ ανάγκην, με τη σειρά μου:  “Δεν είμαι σε θέση να ξέρω, τι και πόσα και για ποιους μίλησε ο Κουφοντίνας και τι από αυτά επέλεξε να εμφανιστούν, ένας καθεστωτικός δημοσιογράφος και μια καθεστωτική φυλλάδα. Αν προσέχεις, τα καθεστωτικά ΜΜΕ, κατακλέβουν υλικό από αντικαθεστωτικά ιστολόγια, αλλά ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.
Επειδή όμως η απορία σου δεν είναι ρητορική, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να υποβληθεί ΔΗΜΟΣΙΑ, σχετικό ερώτημα στον Κουφοντίνα.”

  — Συνήθως οι Μαρξιστές, αποφεύγουν τις εθνικοποιήσεις των ιδεολογημάτων τους και ΠΡΑΓΜΑΤΙ, όποτε συμβαίνει, τα σιωνιστικά – νεοναζιστικά εγκλήματα, είναι εκτός του νεομαρξιστικού βεληνεκούς τους και φυσικά εκτός του σκόπευτρου και η φαρέτρα άδεια. Ποτέ δε, δεν νιώθουν την ανάγκη να δώσουν εξηγήσεις.
  — Είχα ψιλοδιαβάσει τη συνέντευξη, αλλά το σχόλιο με έκανε να την μελετήσω. ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ανεξάρτητα με την όποια πολιτικοϊδεολογική τοποθέτηση του σχολιαστή, η συνέντευξη του Κουφοντίνα, έτσι όπως την παρέλαβα από το “ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ” μοιάζει με εθνικοποίηση του Ελληνικού ταξικού μίσους, στοχευμένα ΚΥΡΙΩΣ κατά  της Γερμανίας, ως ηγέτιδας ενός Δ΄ Ράϊχ. Στην ίδια συνέντευξη, ο Κουφοντίνας επιχειρεί εντέχνως να δείξει, ότι διαθέτει ευρύτατη λοπιτικοοικονομική εγκυκλοπεδική μόρφωση, στρατευμένη και αυτή κατά του κακού Γερμανικού λαού, αλλά και του Αμερικάνικου, χωρίς να διαχωρίζει τις ευθύνες, τη καταγωγή και εθνοτική προέλευση ή προϋπηρεσία, των πολιτικοοικονομικών ΗΓΕΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ των χωρών αυτών.

   — ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ, Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ:
1.— Δεν μπαίνει στον κόπο να προσδιορίσει, την ΕΘΝΟΤΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ, αυτών που αυτός ονομάζει με ευκολία “Γερμανικά Κεφάλαια.”
2.— Όπως επίσης, δεν μπαίνει στον κόπο να ασχοληθεί, με την εθνοτική καταγωγή της ηγετικής ομάδας ΜΕΡΚΕΛ – ΣΟΪΜΠΛΕ – ΒΑΣΤΕΡΒΕΛΕ – ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ που κυβερνά τη Γερμανία, ούτε με τις αντίστοιχες ηγετικές ομάδες άλλων ευρωπαϊκών χωρών, ΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΘΝΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ!!!!
3.— Κάνει μια “αναγκαία” αναφορά στον Μπόφφετ (Μπάφφετ) αλλά δεν μπαίνει στον κόπο να μας πεί, ότι από τα φοιτητικά του χρόνια είναι μέλος της μεγαλύτερης εβραιομασωνικής στοάς ΑΣΦ (Alpha Sigma Phi) της Αμερικής και του κόσμου και εκ των ηγετών της σήμερα.
4.— Η μοναδική του αναφορά στη λέξη “Ισραήλ” γίνεται για να προσδιορίσει τον άξονα Ισραήλ – Ελλάδα – Κύπρος, σαν κατασκεύασμα των ΗΠΑ και όχι του Ισραήλ, ΑΠΟΣΙΩΠΩΝΤΑΣ κάθε χρησιμότητα και χρηστικότητα αυτού του άξονα. Δεν μπαίνει δηλαδή στον κόπο, ούτε να υποθέσει ποια χώρα εξυπηρετεί αυτός ο ισραηλίτικος  άξονας και ποιες χώρες είναι υποτελείς σε ποία!!!!
5.— Εκτός από την εκτενέστατη αναφορά του, στα κατ΄ αυτών Γερμανικά Κεφάλαια και όχι στα ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ, επιμένει να υποδαυλίζει αρρωστημένα έναν ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ αντιγερμανισμό, χρησιμοποιώντας ανερμάτιστα και ΑΣΧΕΤΑ, τις λέξεις “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ” και “ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ” και “ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ” και “ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΡΑΪΧ.”
6.— Δεν ρωτήθηκε και δεν απάντησε το παραμικρό, για τα όσα συνέβησαν και εξακολουθούν να συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή, με μαύρους πρωταγωνιστές τους σιωνιστές νεοναζί και τους αμερικανοεβραίους και εβραιοευρωπαίους φασίστες υπηρέτες τους.

  — ΕΠΟΜΕΝΩΣ,
ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΙΘΑΝΟ ΘΕΩΡΩ, ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΔΕΙΑ, ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ “ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ” ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ – ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ.

Απάντηση