ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ -ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ GOOGLE ΚΛΠ  — ….ΟΠΩΣ, ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

  — Το “έργο” της κατασπατάλησης τεράστιων κονδυλίων ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και από τους αυτοδιοικητικούς άρχοντες της κλεψιάς, για την απόκτηση σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, εκεί όπου είτε δίδονται τσάμπα, είτε έναντι πολύ μικρού συμβολικού τιμήματος για “επαγγελματικές σελίδες” (YouTube, Facebook, Twitter, Google!!!!!!!) με τιμολόγια παγκοίνως γνωστά!!!!

  — Η κομπίνα έχει καταγγελθεί πολλές φορές από δεκάδες ιστοσελίδες και ιστολόγια, αλλά το οικονομικό έγκλημα συνεχίζεται με νέους δράστες και ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΓΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.

  — Σύμφωνα με ανάρτηση της “Αλεπούς του Ολύμπου” το νέο κόλπο στήθηκε με τρελό φούσκωμα των προϋπολογιζόμενων δαπανών και με επίσης ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ, προς διευκόλυνση των απ΄ ευθείας αναθέσεων ή των “πρόχειρων” διαγωνισμών.

  — Και για να λέμε τα θέματα με το όνομά τους, αθώος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, είναι ο Απόστολος Κατσιφάρας.

  — Η ανάρτηση, αφιερώνεται εξαιρετικά, στον περιοδικώς λαλίστατο με κούφια λόγια, Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρο Ρακιντζή, δια τα περαιτέρω. ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

  — Δείτε κι αυτό…!!! Εσείς πόσα πληρώσατε για τον λογαριασμό σας στο Φέισμπουκ?

Την ίδια στιγμή ο γνωστός-άγνωστος Αντωνάκης μιλάει στην βουλή για τον προυπολογισμό…

Πολύ γέλιο Προσπαθώντας να μας πείσει ότι μας σώζει…!!!

Εν τω μεταξύ το πάρτυ των λαμόγιων …συνεχίζεται!!!

  — ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Συνεχίζεται και μη πιστεύετε ότι γίνονται εν αγνοία της τρόϊκα. Μαζί τα τρώνε.

Απάντηση