ΟΜΠΑΜΑ ΨΕΥΤΗΣ  — Η Γενοκτονία των Ελλήνων της Αντιόχειας συνεχίζεται.

  — Στις 8 Δεκεμβρίου 2012, ο βραβευμένος με Πούλιτζερ δημοσιογράφος, Seymour Hersh, κατηγόρησε την κυβέρνηση Ομπάμα ότι ψεύδεται για την πλέον διάσημη επίθεση της 21 Αυγούστου 2012 με χημικά όπλα. Το ψέμα αυτό χρησιμοποιήθηκε ως πρόσχημα, για να δικαιολογήσει μια αμερικανική στρατιωτική επέμβαση, στη συνεχιζόμενη σύγκρουση της Συρίας.

  — Το στοιχείο, το οποίο μπορεί να διαπιστώσετε παρακάτω, επιβεβαιώνει αυτό που εμείς, στην Εκκλησία της Αντιοχείας έχουμε πει από την έναρξη της εκστρατείας μας. Ότι αυτή η εξωφρενική επίθεση κατά της ανθρωπότητας, είχε ενορχηστρωθεί από ριζοσπάστες ισλαμιστές (εισβολείς “αντάρτες”), τους ίδιους ισλαμιστές, που διεξάγουν την Γενοκτονία κατά των γηγενών Ελληνικής καταγωγής, των Αρμενίων, των Ασσυρίων και των άλλωνπληθυσμών της Συρίας.

   — http://www.lrb.co.uk/2013/12/08/seymour-m-hersh/whose-sarin

   — Ελληνοαμερικάνικες ομάδες, όπως η ΑΧΕΠΑ, συνεχίζουν να παραμείνουν σιωπηλές, σε αυτή τη πολιτική της εξόντωσης που επιδεινώνεται. Όπως αποδεικνύεται από την πιο πρόσφατη επίθεση στης πόλη της Μααλούλα, όπου 12 ΕλληνικΟρθόδοξες μοναχές απήχθησαν από τις δυνάμεις των “ανταρτών” (http://www.timesofisrael.com/seizure-of-nuns-stokes-syrian-christian-fears/).

   — Σε απάντηση σε αυτό το έγκλημα, το οποίο πραγματοποιείται με τη συνεχή υποστήριξη της Τουρκίας προς τις εξτρεμιστικές ισλαμιστικές ομάδες, που δραστηριοποιούνται στη Συρία, και σε συνδυασμό με τις πρόσφατες απειλές, ότι θα μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί, ο ντόπιος “αραβοποιημένος” Ελληνικός πληθυσμός του Λιβάνου, που ανήκει στην εκκλησία της Αντιόχειας, αποφάσισε να διοργανώσει μια καθιστική διαμαρτυρία έξω από την Τουρκική Πρεσβεία αυτή την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.

Εμείς, ο Σύλλογος Daimones του Ελληνισμού, καλούμε όλους τους Ελληνοαμερικανούς, να διακόψουν τη σιωπή του Lobby μας για τη συνεχιζόμενη Γενοκτονία των Ελλήνων της Αντιόχειας, και να οργανώσουν παρόμοιες διαδηλώσεις σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους Έλληνες αδελφούς και αδελφές μας της Αντιόχειας.

ΠΗΓΗ:  operationantioch.blogspot.gr

Απάντηση