ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ -ΣΝΙΦΑΡΕΙ 1  — ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ “ΤΙ ΣΝΙΦΑΡΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΙΛΟ ΤΟΥ???”

  — Ψάχνουν από παντού τον Κασιδιάρη: Τώρα τον δείχνουν να σνιφάρει κάτι από το στιλό του…

  — Καταιγίδα αποκαλύψεων πλήττει τις τελευταίες ημέρες τη Χρυσή Αυγή και ειδικά τον Ηλία Κασιδιάρη. Εικόνες που κάνουν σήμερα τον γύρο σε επώνυμα σάιτς δείχνουν τον βουλευτή να σνιφάρει κάτι από τον στυλό του. Η αρχική δημοσίευση του παρακάτω ήταν στο Storify στις 28 Σεπτεμβρίου και σήμερα επαναδημοσιεύτηκε στο http://simonknowz.com ενώ το αποκάλυψε στο twitter ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Ago. Το σχετικό δημοσίευμα είχε αναρτηθεί χωρίς να έχει διαψευστεί από τον βουλευτή της ΧΑ.

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ -ΣΝΙΦΑΡΕΙ 2  — Στις 26 Σεπτεμβρίου στην ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή livestream της Χρυσής Αυγής, ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης φάνηκε να σνιφάρει κάτι από το στυλό του, όπως αναφέρει το εν λόγω σάιτ.

IEFIMERIDA
Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
   — Είναι γνωστό, ότι και η άκρα δεξιά, είναι κατακερματισμένη, σε Χιτλερικούς νεοναζί φαιοχίτωνες, σε Μπουσολινικούς φασίστες μελανοχίτωνες, σε Παγκαλικούς ή και Μεταξικούς φασίστες και σε Παπαδοπουλικούς ή Ιωαννιδικούς χουντοφασίστες. Ο Κασιδιάρης, ενόψει και της καθόδου του σαν υποψήφιου δήμαρχου Αθηναίων, έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για να ενώσει όλες τις φασιστοναζιστικές ομάδες, ώστε να αυξήσει τα ποσοστά του. Προς τούτο κάνει πολλαπλές συμβολικές δημόσιες κινήσεις, για να καταφανεί στο ευρύ κοινό, ότι μπορεί να είναι μια απ΄ όλα!!!
Έτσι τον είδαμε σε παραλία στολισμένο με γκόμενα και σβάστικα στο μπράτσο, που σημαίνει χωρίς αμφιβολία, ότι είναι γνήσιος απόγονος του Χίτλερ και του Ρούντολφ Ες και του Χίμλερ και του Γκαίμπελς.
Τώρα μας τον δείχνουν, να ρουφά, τι άλλο από ένα στυλό??????? ΦΥΣΙΚΑ και ρουφά μελάνι. Σε υγρά ή αέριο μορφή – είναι αδιάφορο. Δείχνει όμως εύγλωττα, σε συνδυασμό με το μελανό τισέρτς, ότι έχει μεταλλαχθεί συγχρόνως και σε Μουσουλινικό φασίστα… μελανοχίτωνα!!!!
Αν δε προσθέσουνε και τη πληθώρα φωτογραφικού υλικού, όπου απεικονίζεται “με τα βυζάκια έξω λοιπόν” να χαιρετά φασιστοναζιστικά, οφείλουμε να συμπεράνουμε ότι θέλει να δείξει, ότι εκπροσωπεί, ολόκληρο το φάσμα του φασισμού, συμπεριλαμβανομένων και των εγχώριων υποκατάστατων, Μεταξά, Παπαδόπουλου, Ιωαννίδη, οι οπαδοί των οποίων, πολύ γουστάρουν να πλακώνονται ενίοτε και μεταξύ τους!!!!
Αλήθεια Ηλία…. Ποιος να συγκρηθεί μαζί σου… Συνέχισε… Πάτατόνε – Ρούφατόνε, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι Πέρσες σνιφαριστές.

Απάντηση