ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε απορριπτέο σχόλιο, πεμπτοφαλαγγίτη δραχμολάγνου.

19 Δεκεμβρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ 1  — Με αφορμή την ανάρτηση “Όταν αποκαλούσα τους άνευ λόγου δραχμολάγνους οικονομολογικά ηλίθιους ή και απατεώνες, κάτι ήξερα….” δέχθηκα μακροσκελέστατη επίθεση, σαν δήθεν σχόλιο. Φυσικά, ΠΟΤΕ δεν εγκρίνω φασιστικά πεμπτοφαλαγγίτικα υποκριτικά σχόλια, ιδίως σε μορφή προπαγανδιστικού υλικού 2 σελίδων Α4!!!!!
Τέτοιες αθλιότητες μου στέλνουν πολλές, αυτόκλητοι (?????????) υπερασπιστές του κατασκευασμένου “ηγέτη” της δραχμής, ημών των υποτιμημένων.
Απευθύνω ευθέως την απάντησή μου προς τον “ενδιαφερόμενο” και από τους υπόλοιπους, όποιος κατάλαβε – κατάλαβε:

  — ΠΡΟΣ: Πέτρος Δ. — pedimitr
Το αθλιότατο σχόλιό σου ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ. Στην ιστοσελίδα μου δεν έχουν θέση, οι προπαγάνδες των πεμπτοφαλαγγιτών.
Η διαφορά σε μένα και σε σένα (που καμώνεσαι ότι δεν την καταλαβαίνεις) έγκειται στο γεγονός ότι εγώ αποδοκιμάζω τους εκπροσώπους εξουσίας και όλους όσους με επιχειρήματα κρίνω ότι διεκδικούν εξουσία με ψέματα, ή επειδή εμφανώς φαίνονται να αποτελούν πέμπτη φάλαγγα, για να απορροφούν τις αποδοκιμασίες προς όφελος της σάπιας εξουσίας.

  — Το να αραδειάζεις ολόκληρο κατεβατό, με τους φερετζέδες που φόρεσαν κατά καιρούς, όλοι οι πολιτικοί και δημοσιογραφικοί αληταράδες και να αποσιωπάς όλα όσα εγώ έχω ισχυριστεί κατά αυτών και κατά του ΧΑΖΑΚΗ, δείχνει και λέει πολλά και η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ σου, να με ταυτίζεις απροκάλυπτα με αυτό το αληταριό, ξέρεις ότι είναι ύβρις και συκοφαντία.
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ πολύ καλά, ότι αυτοί οι κερδοσκόποι, που επιθυμούν να συνεχίσουν μια οικονομική κρίση που οι ίδιοι προκάλεσαν, και έχουν συνάψει πραγματικά χρηματιστηριακά στοιχήματα, σαφώς και δεν θέλουν να χρεωθούν με τις συνέπειες που θα προκαλέσουν σε βάρος των μαζών. Θα χαλούσε η μόστρα τους. Αλληλοκατηγορούνται και εν τέλει προωθούν αναλώσιμη μαρίδα τύπου Χαζάκη, για να κατασκευάσουν “λαϊκό” αίτημα επαναφοράς δραχμής και να τα οικονομίσουν από τα χρηματιστηριακά στοιχήματα (SWAP).
Επιπροσθέτως αλητήριε, σαφώς και ξέρεις, ότι ο Μπαρμπανίκος Αρβανίτης, συγκρούστηκε με τη σάπια εξουσία χωρίς να λογαριάζει καριέρες. Γνωρίζεις άχρηστε, ότι ο Μπαρμπανίκος δεν ασκεί αξουσία, ούτε την διεκδικεί με τις συμβατικές μεθόδους, οι οποίες είναι κατά συνθήκη ανύπαρκτςς και ανίσχυρες σε ένα δικτατορικό καθεστώς. Επίσης γνωρίζεις ρε ΑΡΧΙΚΟΠΡΙΤΗ, ότι με το ιστολόγιό μου, ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. Κατανοείς ρε σαχλαμάρα τι σημαίνει ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ??????
Γερμανόδουλοι ελληνόφωνοι πεμπτοφαλαγγίτες ΕΙΣΤΕ ΣΕΙΣ, με τις αλητείες σας, για δήθεν έξοδο από το Ευρώ, αλλά παραμένοντας μέσα στη σαπίλα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να υποτιμάτε αδιάκοπα ένα νόμισμα μπουρμπούτσαλο. Κανονικοί στησοκώληδες είστε.
Τι δεν καταλαβαίνετε ρε ψώνια?????? Ότι οι πολιτικές συμμορίες που μας κατέστρεψαν, είχαν παίξει χρηματιστηριακά στοιχήματα SWAP, ποντάροντας ότι θα αλλάξουμε νόμισμα!!!!!!!!

Ως τι παρεμβαίνεις??? Ως οικονομολόγος???? ΤΟΤΕ μίλα μου με επιστημονικά οικονομολογικά κριτήρια και όχι με σκουπίδια του τύπου “με τη δραχμή ζούσαμε καλύτερα” ή με εφημεριδικά τοξικά απόβλητα, γιατί σε οικονομολόγο μιλάς και όχι σε κάφρους της πλατείας Ομονοίας.

Ως τι παρεμβαίνεις??? Ως εκπρόσωπος τύπου του Χαζάκη??? Τον ρώτησες αν θέλει να μιλάς (ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΕΝΑ) εκ μέρους του???? Αν ΝΑΙ, σας έχω πει και άλλες φορές, να το κάνετε πιο επίσημα, για να σας δώσω εξοφλητικές απαντήσεις. Άστον λοιπόν να λέει τις πολιτικές ασυναρτησίες μόνος του. Δεν είμαι ο μόνος που τον “λούζει” και το ξέρεις, όπως ξέρεις, ότι του δίνουν εύκολο βήμα, τα βοθροκάναλα, που ματαίως προσπαθείς να ταυτίσεις με εμένα κοπρίτη.

Σαφώς και παρεμβαίνεις σαν πεμπτοφαλαγγίτης. Διαχρονικά, όλοι οι παμπτοφαλαγγίτες αποδειμνύονται φασίστες. Το κουβαδάκι σου και τράβα στην Αυστραλία να πλατσουρίσεις, διότι εδώ, σε τούτο το ιστολόγιο, το κλίμα είναι παγερό σε φασίστες και πεμπτοφαλαγγίτες – ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Εγώ δεν θα σας δώσω ποτέ βήμα να προπαγανδίζετε τις αθλιότητές σας. ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Αν ήσουν καλόπιστος, θα σχολίαζες το άρθρο, τον Παπαδήμο και την Nomura και όχι εμένα, επειδή κρίνω έναν κομίτη πολιτικό της κακιάς ώρας. Ένα κατασκεύασμα των ΜΜΕ της χούντας.

ΜΟΝΟΝ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ – ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

1 Comment

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

    Το φασισταριό εξακολουθεί να βρίζει και ισχυρίζεται ψευδώς, ότι δήθεν δημοσιοποίησα προσωπικά του δεδομένα!!!!!!! ενώ μου έχει δώσει οικειοθελώς, δύο σελίδες προπαγανδιστικό υλικό, ως δήθεν σχόλιο!!!! Μιλάω πλέον για απύθμενο θράσσος.

Απάντηση