ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ  — Ποιον προορίζουν για αρχηγό τους οι «58» (Θεέ μου, κράτα τα κεραμίδια)

  — Οι «58» αναζητούν ηγέτη. Τον θέλουν νέο και χαρισματικό, γιατί έχουν διαπιστώσει ότι «οι πολίτες επιθυμούν νέο αίμα στην πολιτική».

  — Οι περισσότεροι από τους «58», που αποφάσισαν και αυτοί να …μας σώσουν, είναι παλιάς κοπής και έχουν αναμειχθεί με τα κοινά στο παρελθόν.

  — Έχουν την δική τους συμμετοχή στο δράμα που ζει ο ελληνικός λαός και αρκετοί είναι παιδιά του εκσυγχρονισμού και του Κ. Σημίτη. Με αυτούς προσπαθεί ο τέως πρωθυπουργός – που ευθύνεται για πάρα πολλά που πληρώνουμε τώρα- να επανέλθει στην πολιτική σκηνή. Δεν μπορεί να εμφανιστεί όμως ως αρχηγός, γιατί αυτομάτως θα διαλυθεί η κίνηση των «58» και θα εξατμιστεί το πείραμα της ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς.

  — Σκέπτονται ακόμα λοιπόν, οι «58» να βάλουν μπροστινό τους τον κ. Ανδρέα Παπαδόπουλο που είναι (ακόμα) εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ και έχει την ευλογία του Φώτη Κουβέλη. Ο Ανδρέας το γνωρίζει και ίσως γι αυτό τα έσπασε με τον μέντορά του κ. Κουβέλη.

  — Ίσως και γιατί έχει στενούς δεσμούς πλέον με την οικογένεια Κ. Μητσοτάκη. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Ο νεαρός Ανδρέας, που θέλει να γίνει «Αλέξης», «αχυράνθρωπος» του Σημίτη και παιδί του Μητσοτάκη, θα ηγηθεί τον «φθαρμένων 58» οι οποίοι θέλουν να φέρουν το νέο στην Ελλάδα.

— Θεέ μου κράτα τα κεραμίδια!

Αναρτήθηκε από  spirospero.gr

Απάντηση