Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ…

19 Δεκεμβρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΗ  — Εκτός από τον Καραμανλή, οι υπερατλαντικοί αμερικανοσκοταδοσκατόψυχοι σύμμαχοί μας παρακολουθούσαν τον τότε διοικητή της ΕΥΠ, τον αρχηγός της αστυνομίας, υπουργούς και δεκάδες πολίτες!!!
   — Τα ΜΜΕ με τους Ψυχαροπαπαχελαδοτρεμοντερμπεντέρηδες, τους Ευαγγελάτους, τους Μάλληδες, τους Μπάμπηδες, τους Κώνστηδες και τα άλλα αγράμματα εφημεριδοτηλεοπτικά σκύβαλα αφοδεύανε λάσπη, σκάνδαλα και τρόμο στις οθόνες της τηλεοράσεως και στις σελίδες των εφημερίδων.
   — Η Ελλάδα καιγόταν απ’ άκρη σ’ άκρη. Το σκηνικό της πλήρους κατάρρευσης απαιτούσε φωτιές και στάχτες.
   — Τα φανερά και κρυφά Τατουλοτζιμάνια της ΝΔ κρατούσαν απ’ τα παπάρια τον ανήμπορο και παρατημένο «επανιδρυτή του κράτους» πρωθυπουργό από εχθρούς, φίλους, υπουργούς, δελφίνους, βουλευτές, διορισμένους και αδιόριστους.
   — Η ματαιόδοξος κυρία Μπακογιάνη-Μητσοτάκη-Κούβελου έριχνε τα μπετά του κατά φαντασίαν της «Μητσοτάκειου Μέλαθρου» και οι κάτωθεν του τραπεζίου συζητήσεις με «παράγοντες», «τραπεζίτες», «νταβατζήδες», «πολιτικούς αντιπάλους» έδιναν και έπαιρναν «δι εν υπουργείον, μιαν καλύβην εις την Εκάλην και ένα εξοχικό εις την Πάρον».
   — Ο μέχρι προ τινος Γιωργάκης που μετατρέπονταν αργά, αλλά σταθερά σε Γιώργο, έχοντας στην τσέπη την άνετη εκλογική πλειοψηφία που του προετοίμασαν, είχε αρχίσει, κοιμωμένης και εν μέρει συμβάλλουσας της κεντροδεξιάς παράταξης, νωρίς-νωρίς τις προκαταρκτικές συζητήσεις με το ΔΝΤ και σύμπαν το Γαλλογερμανοαμερικανικό τοκογλυφικό σκυλολόι «ίνα συντόμως τεθεί κλήρος επί των εναπομεινάντων ιματίων της πολυπάθου ημών Πατρίδος».
   — Και φτάσαμε εις την «μεγάλην» ημέρα… ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΑΤΡΙΣ, ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΧΕΙ, ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΡΟΕΧΕΙ… ως λέγει παλαιόν, πλην πάντα επίκαιρο, χαρρυκλύννειον άσμάτιο.
   — Και φτάσαμε εις την αποφράδα ημέρα με μια υπό κατοχή Πατρίδα και με τα υπάρχοντα του Ελληνικού λαού στο σφυρί για ένα κομμάτι χρέους που ουδέποτε ελέγξαμε… Για ένα κομμάτι χρέους που μας είπανε ότι έχουμε και που πρέπει να πουληθούμε για να ξεχρεώσουμε!!!
Πρώτος ρουφιανομεσάζων, εγγυητής των πράξεων παραχώρησης, ο μπαφογιώργος της Μαργαρίτας, το καμάρι των Τσάντ και της παγκόσμιας διακυβέρνησης και ξωπίσω του τα 151 μόμολα της σοσιαλιστικής σαρκοφάγου.
   — Συμβάλλοντες εις το θεάρεστο έργο της σωτηρίας της Πατρίδος τα οξυδωμένα Καρατζαφερομπακογιάννεια εξαπτέρυγα, οι επί χρήμασι εκδιδόμενοι πανεπιστημιακοί εκσυγχρονιστοσημιτικής και γκρουπουσκουλονεοαριστεροκουλτουρικής προέλευσης και σύμπαν το εξέχων δημοσιογραφικό αγλάισμα που κοσμεί τους καταλόγους pay roll της Αμερικανικής πρεσβείας και του Ιδρύματος Ford.
Και εκεί «στου ποταμού την άκρη» που λέει και το δημοτικό μας τραγούδι, ο κατά πολλούς «σωτήρας» της Πατρίδος Αντώνιος Σαμαράς, γνωστός και ως Αντωνάκης Κομανέτσης, έτοιμος να παραλάβει τη σκυτάλη για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο της πλήρους φτωχοποίησης του Ελληνικού λαού!
   — Πιστός στο το δόγμα «ανθρώπινα τα λάθη» και στα παρωχημένα θεωρήματα των «λαμπρών παλικαριών» του κόμματός του, πιστών επίσης υπηρετών του γνωστού Νεοδημοκρατικού δόγματος «στην εξουσία να ‘μαστε και μ’ όποιον να ‘ναι» αναλαμβάνει επί εργολαβία το «παιχνίδι» καταβύθισης της Ελλάδας που επί των ημερών του μετατρέπεται σε ελεεινό Γερμανικό προτεκτοράτο και αποικία χρέους!

   — Και διερωτάται κανείς, τι απομένει πλέον σε μια χώρα σιδηροδέσμια και ξεχαρβαλωμένη με ένα «μαλάκα λαό» και μια κυβέρνηση ξεπουλημένη στο διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο και στη Νέα Τάξη πραγμάτων;
Η απάντηση δική σας…
   — Αναρτήθηκε από Χάρρυ Κλυνν

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
Χωρίς αμφιβολία, ΝΑΙ οι Αμερικάνοι παρακολουθούν όλους όσους τους ενδιαφέρουν για να μας κρατούν δι΄αυτών υποτελείς, αλλά επειδή έχει πέσεις πολύ παραμύθι για να φανεί ο παραδομένος κουραμπιές της Ραφήνας είναι θύμα των Αμερικάνων που τον ανέβασαν, καλό είναι, να κρατάμε αποστάσεις από τον ανίκανο, που αν δεν ήταν ανηψιός του Καραμανλή, δεν θα ήταν ΟΥΤΕ λούστρος. ΛΟΙΠΟΝ, όλα τα αποβράσματα παρακολουθούνται, αλλά ΟΛΟΙ τους είναι παραδομένοι και γλείφουν αλλοδαπές κατουρημένες ποδιές. Μεταξύ αυτών, και ο Κωστάκης Καραμανλής.

Απάντηση