ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 3  — ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Δ. ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, ΤΟΣΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.

  — Σε κρίσημα ερωτήματα ουσίας που του έγιναν από προσκεκλημένους του Τριανταφυλλόπουλου, άλλαζε κουβέντα και μιλούσε άλλοτε για τις προβλεπόμενες από τις συλλογικές συμβάσεις “αποδοχές του” άλλοτε για το απολύτως ΑΟΡΙΣΤΟ συμβόλαιο που του απέφερε 1.000.000 € και το καινούργιο, ένα τραβηγμένο απ΄ τα μαλλιά ψέμα-σωσίβιο, που δήθεν κάποιος διέρρευσε στο διαδίκτυο, για απασχόλησή του στη χρεοκοπημένη ΑΣΠΙΣ Ασφαλιστική. Λέει και ότι έχει φορολογηθεί, αλλά μας κρατά μυστικό, ως τι φολολογήθηκε το εν λόγω ποσό, ούτε μας λέει ξεκάθαρε, το ποιος κατέβαλε τα ανάλογα ασφάλιστρα.

  — Αυτό το τελευταίο με την “ΑΣΠΙΔΑ” ακόμα το ψάχνω, ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ και στην ιστοσελίδα του βουλευτή, το οποίο επικαλείται για να αποδείξει το πόσο τον ….κατατρέχουν. Οι αντίστοιχες αναρτήσεις ΠΟΥ ΣΥΣΚΟΤΙΖΟΥΝ το θέμα του 1.000.000 € του Τσουκαλά, λένε τα παρακάτω:

  — 1.- ΖΟΥΓΚΛΑ:  Ο Δημητρής Τσουκαλάς στη Ζούγκλα για το 1 εκατομμύριο ευρώ — BINTEO

  — Ο Δημήτρης Τσουκαλάς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Ζούγκλα» και το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, εξήγησε τους όρους με τους οποίους έλαβε την αποζημίωση ως εφάπαξ ύψους 1.000.000 ευρώ από την ξένη τράπεζα για την οποία εργαζόταν επί 35 συνεχή χρόνια.

   — Όπως τόνισε, τα χρήματα αυτά τα έχει φέρει στην Ελλάδα, έχουν φορολογηθεί ενώ δεν διαθέτει καμία… offshore.

   — Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε και στις… διευκρινιστικές ερωτήσεις των καλεσμένων της εκπομπής. Υπογράμμισε επίσης ότι δεν μπορεί σε ένα κράτος να μην υπάρχει ιδιωτική πρωτοβουλία ενώ επεσήμανε ότι «δεν έχει να απολογηθεί για τίποτα».

  — 2.- ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Δ. ΤΣΟΥΚΑΛΑ: Βρήκαν παπά να θάψουν πέντε- έξι

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

Συνεχίζεται και σήμερα από συγκεκριμένης πολιτικής απόχρωσης ιστολόγια η προσπάθεια κατασυκοφάντησής μου, με αδιανόητα ψεύδη. Χαρακτηριστικά, απολύτως ψευδώς γράφτηκε ότι το 2002 και εφεξής εργαζόμουν στην ΑΣΠΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑ, η οποία μετά την πτώχευσή της εξαγοράστηκε από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Γίνεται λοιπόν απέλπιδα προσπάθεια να συνδεθεί η αποζημίωσή μου από την ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία με Δημόσιο Χρήμα. Δηλώνω ρητώς ότι εργαζόμουν μέχρι τον Γενάρη του 2010 στην ολλανδική τράπεζα ABN-AMRO, η οποία τότε εξαγοράστηκε από την Royal Bank of Scotland, από όπου και εγώ συνταξιοδοτήθηκα το Δεκέμβρη του 2010, όπως προκύπτει και από τα συνημμένα στη δήλωση «πόθεν έσχες» έγγραφα, τα οποία ηθελημένα αποκρύπτετε:
1. Την από 5-1-2011 αναγγελία οικειοθελούς αποχώρησης μου λόγω συνταξιοδότησης από την εταιρεία «THE ROYAL BANK OF SCOTLAND N.V.», από την οποία προκύπτει ότι τελευταίος μου εργοδότης ήταν η ιδιωτική αλλοδαπή τραπεζική εταιρεία και ότι η σχέση εργασίας μου έληξε την 31η/12/2010.
2. Την από 21-12-2010 Δήλωση Εργοδότη (RBS), από την οποία προκύπτει ότι η σχέση εργασίας μου έληξε την 31η/12/2010.
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ -ΤΣΙΠΡΑΣ -ΓΛΕΖΟΣ3. Την υπ’ αριθ. 41/2011 Απόδειξη καταβολής αποζημίωσης από την «GENERALI HELLAS Ανώνυμος Ασφαλιστική Εταιρεία», από την οποία προκύπτει ότι έλαβα το αναγραφόμενο ποσό, που προέρχεται από την καταβολή εισφορών, σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. DA/504.150 ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ της εταιρείας «THE ROYAL BANK OF SCOTLAND N.V.»
4. Το υπ’ αριθ. 1699/9-3-2010 Φύλλο Εφημερίδος της Κυβερνήσεως, Τεύχος Ανώνυμων Εταιρειών και Εταιρειών Περιορισμένης Ευθύνης, στο οποίο δημοσιεύτηκε η εξαγορά της ABN-AMRO από την RBS.
5. Το ομαδικό ασφαλιστήριο Συμβόλαιο της ABN-AMRO BANK, από το οποίο προκύπτει ότι το έθεσε σε ισχύ η ίδια η τράπεζα προς όφελος των υπάλληλων της, ο μαθηματικός τύπος βάσει του οποίου υπολογίζεται η αποζημίωση, καθώς και η δυνατότητα αντί της ετήσια σύνταξης να ληφθεί ως εφάπαξ ποσό.
Πέρα των ανωτέρω, συγκεκριμένα έντυπα και ιστολόγια θεώρησαν πρέπον να παραβιάσουν το οικογενειακό μου άσυλο και να αναπαράγουν φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο των τριών νήπιων τέκνων μου. Είναι προφανές ότι πέρα από την πολιτική επιχειρείται και η βιολογική μου εξόντωση. Τους καθιστώ υπεύθυνους για ό,τι συμβεί σε εμένα και την οικογένειά μου.
Μην εκτίθεστε άλλο … Από εδώ και στο εξής όποιος διαρρέει και ανακυκλώνει ψεύδη σχετικά με το όνομά μου και την οικογένειά μου, θα αντιμετωπισθεί ως κοινός συκοφάντης.
Το γραφείο τύπου

  — Για τη ταμπακέρα μίλα μας βουλευτή Δημ. Τσουκαλά.
Εγώ όσο με αφορά, με προγενέστερες αναρτήσεις μου, έθεσα συγκεκριμένα θέματα και ερωτήσεις αξιοπιστίας, που κατά την άποψή μου δεν απαντάτε και κυρίαρχα επικεντρώνομαι
1.– Στο ποιος πλήρωσε τελικά τα ασφάλιστρα του χρυσού συμβολαίου σου και δεν με ενδιαφέρει αν τα οικονόμησαν παρομοίως και άλλες στελεχάρες,
2.– Στο κατά πόσο, τα κατά πολύ πάνω από 1.000.000 € ποσά (που προσπαθείς τεχνηέντως να…. απομειώσεις) φορολογήθηκαν ως εισόδημα και τι είδους εισόδημα.
Δεν είναι τριγωνομετρία. Ξεκάθαρες ερωτήσεις, ζυτούν ξεκάθαρες απαντήσεις με ντοκουμέντα που είναι στα χέρια σου. Άφησε τις περικοκλάδες με τη σφήνα περί “ΑΣΠΙΔΟΣ Bank ή Ασφαλιστικής” και φώτησέ μας. Το να λες προς περίεργους δημοσιογράφους ή προς πρώην συναδέλφους σου, να φανερώσουν πρώτα αυτοί τα εισοδήματά τους για να το σκεφτείς, μάλλον αυτοκτονείς πολιτικά, παρά απαντάς σε ερωτήσεις ουσίας. Με τις υπεκφυγές, δεν χρειάζεσαι τη παροιμία με τον εύκαιρο παπά….. Έχεις και ιστοσελίδα. Ένα θεματάκι με όλα τα ντοκουμέντα τρόπου απόκτησης (ασφάλιστρα), δηλώσεων νομιμοποίησης και φορολόγησης και τσαφφφφφ….. καθρέφτης!!!!

Απάντηση