Νόμιμη η βία κατά της παράνομης βίας των γερμανοτσολιάδων!!!

20 Δεκεμβρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΤΑ ΜΑΤ 1  — ΜΑΤ κατά αγροτών στο Σύνταγμα… Άρθρο 120 του Συντάγματος!!!

  — Τη διανομή πορτοκαλιών από αγρότες της Κρήτης και άλλες περιοχές της Ελλάδας που διαμαρτύρονται στο Σύνταγμα, κατά της φορολόγησης των αγροτεμαχίων, εμπόδισαν δυνάμεις των ΜΑΤ πυροδοτώντας ένταση στο παναγροτικό συλλαλητήριο.

  — Όλα ξεκίνησαν όταν η Αστυνομία ακινητοποίησε στην Παλιά Βουλή το φορτηγό που μετέφερε τα φρούτα, προκειμένου να μη γίνει η διανομή στο Σύνταγμα.
— Τελικά οι αγρότες αναγκάστηκαν να τα ξεφορτώσουν στην πλατεία Κολοκοτρώνη και από εκεί να τα κουβαλήσουν μέχρι την πλατεία Συντάγματος στους ώμους ενώ έφυγαν και κάποια προς την πλευρά των ΜΑΤ που προσπάθησαν να τους απωθήσουν βίαια με τη χρήση ασπίδων και γκλομπ.

  — Αργότερα ένταση επικράτησε στα Λουλουδάδικα όταν αντιπροσωπεία των αγροτών προσπάθησε να μπει στη Βουλή και να επιδώσει ψήφισμα, κάτι το οποίο έγινε τελικά αλλά και κατά την έξοδό τους υπήρξε ένταση με τις αστυνομικές δυνάμεις.

  — Αποκλεισμένοι ήσαν οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα.

ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΤΑ ΜΑΤ 2  — Οι αγρότες έχουν ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών κατά της φορολόγησης των αγροτεμαχίων.

ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΤΑ ΜΑΤ 3  — “Το σημερινό δυναμικό αγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, δίνει τη βροντερή απάντηση στην εμμονή της μνημονιακής συγκυβέρνησης στην αποδιάρθρωση του αγροτικού χώρου και την εγκατάλειψη της αγροτικής παραγωγής. Είναι διπλά υπόλογοι στη συνείδηση του αγροτικού κόσμου οι κυβερνητικοί βουλευτές που δήθεν ξιφουλκούσαν κατά του υπουργού Οικονομικών και σήμερα θα ψηφίσουν την ακραία άδικη φορολόγηση των χωραφιών και των κατοικιών των αγροτών” αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Newsroom Enet, μέσω “Το Γρέκι

Αναρτήθηκε από  sibilla

Απάντηση