ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ 1   — ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ  ΤΟΥ “ΟΛΥΜΠΙΑ”: Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ “ΦΕΣΙ” ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!!

  — ΝΑΤΟΣ – ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

  — Λογικό είναι ο άνθρωπος που φέσωσε την Ελλάδα να διαδίδει την φήμη του στα πέρατα του κόσμου εξευτελίζοντας την χώρα.

  — Σήμερα το Ολυμπία παρουσιάζει τα ντοκουμέντα μίας υπόθεσης που αποδεικνύει το ποιόν αυτών που την κατέστρεψαν εξαθλιώνοντας τον λαό και χρεώνοντας τις επόμενες γενιές.

  — Ο Παπαδήμος των swaps και του PSI συνέχισε την καριέρα του στην Αμερική, όπου σύρθηκε στα δικαστήρια για μία ντροπιαστική υπόθεση και …καταδικάστηκε!

  — Ως γνωστός σημιτάνθρωπος δε, όχι μόνον δεν παρουσιάστηκε καν στο δικαστήριο, αλλά δεν πλήρωσε (ως φαίνεται από τα έγγραφα) το πρόστιμο που του επιβλήθηκε!

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ  — ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!!!

Στην Ελλάδα θα αργήσουμε πολύ ως φαίνεται να τον δούμε στο εδώλιο. Αλλά θα τον δούμε.

Κατεβάστε αγαπημένοι δημοσιογράφοι το έγγραφο να το κάνετε θεματάρα στις εφημερίδες σας. Ουτε πηγή έχουμε, ούτε τίποτα. Ορίστε ολόκληρο το δικόγραφο:

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ

Αναρτήθηκε από την olympiada

  —ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ —  Ο κακοποιός πρωθυπουργός, καταδικάστηκε τον Οκτώβριο του 2010 — Μας τον φύτεψαν πρωθυπουργό, στις 11 Νοεμβρίου 2011, ΔΗΛΑΔΗ, 13 μήνες μετά τη καταδίκη του!!!!

Απάντηση