ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ 5  —-  Έφυγες από ένα κόμμα που σε προστάτεψε, για όλα τα καπρίτσια σου και για τις καθημερινές ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ σεξιστικές εμφανίσεις σου, εμφανίζοντάς σε ως… θύμα σεξισμού!!!!

  — Ένα κόμμα, του οποίου εκμεταλλεύτηκες την ανοργανωσιά και αλώνιζες παντού και έξω από την εκλογική σου περιφέρεια και επί θεμάτων που είχαν ανατεθεί σε άλλους συναδέλφους σου!!!!!
— ΝΑΙ…. Η Ραχήλ Μακρή, που μόλις πριν 3 μέρες τιτίβισε στη σελίδα του Καμμένου σαν να μην συμβαίνει τίποτα, με μια μικρή δήλωση, προσπαθεί να το παίξει για άλλη μια φορά θύμα: “Έχετε μου εμπιστοσύνη δεν είμαι βρώμικη. Θα υπηρετήσω τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και θα υπηρετήσω την πατρίδα μου όμως καθαρή. Όχι σε μια ομάδα με σκιές. Δέχομαι πόλεμο, Μήνες χλεύη, δεν άντεχα άλλο. Έκανα τα πάντα, Δούλεψα σκληρά, πήγα σε όλη την Ελλάδα. Αλλά δεν μπορώ να μένω μέσα σε μια ομάδα που το μόνο που ξέρει είναι να με χλευάζει.

  — ΟΧΙ κυρία μου. ΠΟΛΙΤΙΚΑ είσαι πολύ ύπουλη και βρώμικη. Δεν συμμετέχεις στο πολιτικό παιχνίδι με πολιτικούς όρους. Μόνη σου επιδεικνύεις αυτό που είσαι και το κόμμα που εγκατέλειψες σε προστάτεψε υπέρμετρα. ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ!!!!!

  — ΣΥΜΜΑΖΕΨΨΨΨΨΨΨ…..

Απάντηση