ΑΚΤΩΡ ΜΠΟΜΠΟΛΑ -ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΗΜΑΤΩΝ  — O ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλει ανατίναξη του γεφυριού της Αρτας και ανάθεσή του στην ΑΚΤΩΡ!!!
   — ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, ΣΤΑΘΑΚΗ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ

  — “Πύρινες” ανακοινώσεις και κάτι άλλων βουλευτών της Δυτικής Μακεδονίας για το σκάνδαλο. “Μου κάηκαν οι κουραμπιέδες στον φούρνο, παραιτούμαι από το φούρνισμα των Χριστουγέννων”!

  — Με μια σφορδή ανακοίνωση-καταγγελία, που όμοιά της δεν έχει ξαναβγεί από το Γραφείο Τύπου του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτίθεται στην εγχώρια διαπλοκή ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Αφορμή για την σκληρή ανακοίνωση η ανάθεση του έργου Διαχείρισης Απορριμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Άκτωρ του Μπόμπολα. Μάλιστα η ανακοίνωση-φωτιά του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει με την προαναγγελία διαγραφής των Τσακαλώτου, Σταθάκη, Τσουκαλά.

  — Ολόκληρη η ανακοίνωση>>>>
Λίγο πριν την ανατολή του 2014  κι ενώ χιλιάδες ελληνικές οικογένειες ζουν χωρίς ρεύμα με τα παιδιά τους να διαβάζουν κάτω από το φως των κεριών σε πολικές θερμοκρασίες, ο συνεταίρος της εγχώριας διαπλοκής φιλομνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου παραδίδει ένα ακόμη έργο στον εθνικό μεγαλοεργολάβο.
Πρόκειται για την Διαχείριση Απορριμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η οποία ανατέθηκε στην εταιρεία Άκτωρ του Μπόμπολα.
Η συγεκριμένη ανάθεση έρχεται να ολοκληρώσει το αφιερωμένο στον Μπόμπολα τρίπτυχο Χρυσός-Σκουπίδια-Οδικοί Άξονες.
Η φιλομνημονιακή συγκυβέρνηση σε αγαστή συνεργασία με τους δανειστές μας, οι οποίοι έχουν ντιλάρει με την εγχώρια διαπλοκή, συνεχίζει το ολοκαύτωμα της φτωχοποίησης του ελληνικού λαού την ώρα που ταίζει την εγχώρια διαπλοκή με δισεκατομμύρια ευρώ.
Καλούμε μάλιστα την κυβέρνηση να ανατινάξει το Γεφύρι της Άρτας και να αναθέσει την εκ νέου κατασκευή του στην Άκτωρ, ώστε ο εθνικός μας κατασκευαστής να συνδέσει το όνομά του με ένα ακόμη  ιστορικό έργο.
Με αφορμή τέλος τις καταγγελίες για το πόθεν έσχες των συντρόφων Τσουκαλά-Σταθάκη-Τσακαλώτου, παρότι σε καμιά περίπτωση δεν υιοθετούμε τα υπονοούμενα και την λασπολογία των συστημικών ΜΜΕ, προχωρούμε στην διαγραφή των συντρόφων από την Κ.Ο. του Συνασπισμού Ριζοσπατικής Αριστεράς.
Το Γραφείο Τύπου του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

  — Υ.Γ.  >>>> Την παραπάνω ανακοίνωση δεν θα την βρείτε πουθενά αλλού γιατί απλά δεν υπήρξε. Αντ΄αυτού υπάρχει απλά η είδηση της ανάθεσης της διαχείρισης των σκουπιδιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με πηγή την Ναυτεμπορική στο κείμενο της οποίας προτάσσεται η δημιουργία 25 (!) θέσεων εργασίας σε σύνολο 1,5 εκατ. Ανέργων.

— Αγαπητοί αναγνώστες, η Ελλάδα έχει τελειώσει. Το βαθιά διεφθαρμένο κράτος της μεταπολίτευσης βρίσκει άξιους συνεχιστές στα πρόσωπα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Πάμε να φύγουμε μακριά από αυτή εδώ την καταραμένη χώρα. Να την αφήσουμε στους φυσικούς της ιδιοκτήτες, τους νταβατζήδες και τα κομματόσκυλα…

http://kourdistoportocali.com/post/32062/syrizagefiriartas

Αναρτήθηκε από  olympia.gr

Απάντηση