Παραμένει στους “Ανεξάρτητους Έλληνες” η Ραχήλ Μακρή.

23 Δεκεμβρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  — Προφανώς το ξανασκέφθηκε, ίσως και να το συζήτησε ήρεμα το όποιο πρόβλημά της με τον Πάνο Καμμένο και απ΄ότι συμπεραίνω (αν και δεν βγήκε καμιά επίσημη ανακοίνωση) η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ παραμένει στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

  — Το λέω με βεβαιότητα, γιατί αυτή ακριβώς τη στιγμή, ο Ευαγγελάτος λέει μπούρδες στο ΣΚΑΪ, για μεταπήδησή της στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ξέρει ότι υπάρχουν εξελίξεις.

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ 1  — Χθες και σήμερα υπήρξαν ενδεικτικές κινήσεις της βουλευτού στο ιστολόγιό της, όπου αναρτήθηκαν θέματα, με την ιδιότητά της, της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ του ίδιου κόμματος, ως παρακάτω:

  — 22-12-2013 Μακρή και Καπερνάρος : Μηνυτήρια αναφορά για Οφειλές της εταιρίας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ

  — 22-12-2013 Έχουν εκπληρωθεί οι συμβατικές υποχρεώσεις των εταιρειών Siemens AG και Siemens A.E προς το Ελληνικό Δημόσιο, όπως προβλέπει το Σχέδιο Συμφωνίας Συμβιβασμού;

  — 23-12-2013 Κάνετε ότι σας διατάζουν… δεν θα μπορέσετε να κρυφτείτε..

  — 23-12-2013  Όσοι συνεργάζονται με την Κυβέρνηση σε έκνομες και ποινικά κολάσιμες ενέργειες δεν θα μπορέσουν να κρυφτούν πίσω από αντισυνταγματικά συγχωροχάρτια.

  — ΕΠΙΣΗΣ!!!!!! Αντίστοιχες αναρτήσεις ενσωματώθηκαν στην σελίδα της https://twitter.com/rachelmakri

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Ραχήλ καλά έκανες. Αυτή τη στιγμή, παρά τις μαλακίες όλων σας μέσα και έξω από το κόμμα, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι το λιγότερο κακό. Αν απογοητεύεις διαπλεκόμενα καθίκια σαν τον Ευαγγελάτο, θα βελτιωθείς και θ΄ αποκτάς αξιοπιστία, που αλήθεια στο λέω, από αυτή έχεις ανάγκη και όχι από ένα διαφανές ή κοντό μπλουζάκι ή μια μίνι φούστα.Η ευπρέπεια είναι κεραμίδι με την αξιοπιστία, αλλιώς κανένας δεν θα σε παίρνει στα σοβαρά, ότι κκαι να λες.

Απάντηση