Περί του μπουχέσα Καραμανλή….

26 Δεκεμβρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ -ΑΛΠΙΝΙΣΤΗΣ  — Μιλάμε για μεγάλο “πατριώτη” …. Τον Καραμανλή…

  — Τον μέγα ευεργέτη του Παπανδρέου αλλά και του Τσίπρα…..

  — Ο Καραμανλής, που έδωσε τη δυνατότητα στον Σαμαρά να γίνει Πρωθυπουργός. Ο “πατριώτης” από τη Μακεδονία που ζει στις Άλπεις… Ο δειλός Καραμανλής που ψήφισε ΟΛΑ τα μνημόνια…. και κάνει όνειρα εις βάρος του λαού.

  — Ο απίστευτος Καραμανλής που “δεν σηκώνει μύγα” στο σπαθί του….. ο δήθεν δεξιός Καραμανλής που μέσα από το Ίδρυμα του θείου, βλέπει φασισμό στο πρόσωπο άνεργων νέων.

  — O Καραμανλής που επί ημερών του κάηκε μια ολόκληρη Ελλάδα. Ο Καραμανλής, που χάρισε παντοδυναμία στον Σημίτη, παίρνοντας κληρονομιά τα σκάνδαλα. Ο Καραμανλής Υπουργών και Γραμματέων τύπου Ζαχόπουλου. Ο Καραμανλής του “ευεργέτη” Μητσοτάκη.

  — Ο Καραμανλής που πρώτος άνοιξε τον δανεισμό στις Τράπεζες εν μέσω κρίσης.

  — Μιλάμε για την “παράσταση” του αιώνα…..

  — Ο Καραμανλής που επί κυβερνήσεώς του ήρθε για πρώτη φορά ο Ρότσιλντ στην Ελλάδα… στις 16.03.09

Αναρτήθηκε από .DOGS IN SPACE

  — ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Μιλάμε για τον ίδιο πολιτικό αλήτη, ο οποίος δήλωσε κουρασμένος κι΄ έφυγε χεσμένος…. Αυτουνού, που μετά δήλωσε ότι δεν τον πήραν τα χρόνια και θα… επανέλθει!!!… Του ίδιου, που τα τελευταία 2 χρόνια, το αισχρό και προδοτικό παριβάλλον του, προσπαθεί να εδραιώσει τη μυθοπλασία της …..Αμερικάνικης συνωμοσίας για τη δολοφονία του!!!! Αυτουνού, ενός…. δηλωμένου αχυράνθρωπου των Αμερικάνων!!!!! Του Κωστάκη του μπουχέσα.
Ως φαίνεται, θα τους…. καθάρισε τους υποψήφιους αμερικανούς φονιάδες του, ο βοϊδοκοιλιάς.

Απάντηση