ΤΟΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ ΧΑΡΗΣ -ΜΙΖΕΣ -ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ 2   — “Χάρη είσαι…. χαρισματικός”

  — Την απόλυτη στήριξη της παράταξης ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ εξασφαλίζει στην παρούσα φάση ο Χάρης Τομπούλογλου.   Χωρίς καν να αναμένουν εστω και λίγες ημέρες την απόφαση της Δικαιοσύνης, τα υπόλοιπα στελέχη της παράταξης του κ. Τομπούλογλου, εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία τον χαρακτηρίζουν χαρισματικό, άνθρωπο της γειτονιάς και μιλούν για λαικά δικαστήρια. Κάνουν επίσης λόγο για τον ” Χάρη που ποτέ δεν συμβιβάστηκε, δεν έσκυψε το κεφάλι, δεν χαρίστηκε και δεν εξυπηρέτησε συμφέροντα”.

  — Η ανακοίνωση του συνδυασμού ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας:

  — “Οι άνθρωποι του ανεξάρτητου Συνδυασμού Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» εκφράζουν και με την παρούσα την αμέριστη συμπαράσταση, εμπιστοσύνη και πίστη στον ιδρυτή και εμπνευστή του Χάρη Τομπούλογλου.

  — Στον Χάρη που ποτέ δεν συμβιβάστηκε, δεν έσκυψε το κεφάλι, δεν χαρίστηκε και δεν εξυπηρέτησε συμφέροντα. Η ειλικρίνεια, το σθένος, η τόλμη έκφρασης λόγου και αντιπαράθεσής του με ισχυρά συμφέροντα, ενοχλούσε και ενοχλεί πολλούς. Για το λόγο αυτό, όπως όλοι γνωρίζουμε, δέχθηκε τόσες κακοήθεις επιθέσεις, έγιναν τόσες προσπάθειες σπίλωσής του και απόπειρες φίμωσής του. Όμως αυτά δεν ήταν ικανά να κάμψουν την ικανότητα και θέλησή του να προσφέρει στους πολίτες, στον τόπο που γεννήθηκε και αγαπάει.

  — Και τώρα που μια ολόκληρη πόλη στηρίζει τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Χάρη Τομπούλογλου και είναι ορατή, είναι βέβαιη για όλους, φίλους και μη, η εκλογική νίκη του, στήθηκε μία ακόμη σκευωρία σε βάρος του με μοναδικό σκοπό την αποδυνάμωσή του και τον «εξαναγκασμό» του σε υποχώρηση.

  — Εμείς τα μέλη του Συνδυασμού τον πιστέψαμε και τον πιστεύουμε.

  — Σύντομα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και θα αναφανεί η αλήθεια.

  — Αυτός ο ατόφιος και χαρισματικός άνθρωπος, ο αγωνιστής για την ανθρωπιά με τον ακέραιο χαρακτήρα, θα συνεχίσει τον αγώνα του και δεν θα σκύψει το κεφάλι όση λάσπη και αν δεχθεί.

  — Όσοι βιάστηκαν να πανηγυρίσουν θεωρώντας ότι αποδυναμώθηκε ο Χάρης και ο Συνδυασμός μας, πλανώνται πλάνην οικτρά.

  — Τα λαϊκά δικαστήρια που στήθηκαν προεξοφλώντας τις εξελίξεις και εκδίδοντας ετυμηγορίες, σαν να γνώριζαν και είχαν ήδη έτοιμα τα κείμενα λοιδορίας και λασπολογίας, θα απαντηθούν από τον κόσμο αυτού του τόπου όταν έρθει η στιγμή.

Χάρη, ήσουν και είσαι ο άνθρωπος της γειτονιάς, ο άνθρωπος που πιστεύει τους ανθρώπους. Αυτό εκμεταλλεύθηκαν  και αυτό πληρώνεις σήμερα. Όμως και πάλι όρθιος εσύ θα οδηγήσεις σε νίκη τον κόσμο που σε πιστεύει”.

   — Ο γραμματέας της Παράταξης
Αντωνόπουλος Λευτέρης

  — Ο Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας
Κοπελούσος Χρήστος

  — Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Γεωργαμλής Λύσσανδρος
Γραμμένος Σπύρος
Κοσκολέτος Σωτήρης
Τομπούλογλου Γιάννης

Αναρτήθηκε από Αιρετός

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΚΟΥ:
Για ποια λαϊκά δικαστήρια μιλάτε ρε κοπρίτες????? Επ΄ αυτοφόρω δεν τον έπιασαν???? Αυτός δεν δήλωσε, ότι τα τσέπωσε για…. καλό σκοπό????

1 Comment

Απάντηση