Οι εμμονές του Γ. Στουρνάρα δίνουν πόντους στον ΣΥΡΙΖΑ….

28 Δεκεμβρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΣΑΜΑΡΑΣ -ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ -ΠΤΩΣΗ 1  — Εισαγωγή Β: Αντώνη Σαμαρά, αυτός θα σε πάρει για πάντα μαζί του στην άβυσσο της αναλγησίας. Κι η αριστερά θα του χρωστάει αιώνια την αναρρίχησή της στην εξουσία….”
— “….η ουσία είναι ότι ο κ. Στουρνάρας προκαλεί με τις δηλώσεις του και βοηθάει με όλες του τις δυνάμεις να ανοίξει η διαφορά στις δημοσκοπήσεις υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Σε λίγο θα είναι τόσο μεγάλη η απόσταση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ  που θα είναι σχεδόν αδύνατο να καλυφθεί και γι΄ αυτό θα ονομαστεί προς τιμή του “διαφορά Στουρνάρα”.
  — Άρες, μάρες κουκουνάρες.  “Ο κ. Στουρνάρας είναι ένας επίμονος άνθρωπος. Ένας οικονομολόγος με αρκετές εμμονές. Το μοναδικό του έργο στην Εμπορική Τράπεζα ήταν η αλλαγή των ταμπελών σε όλα τα καταστήματα της τράπεζας με το νέο της λογότυπο. Από ουσία; Μηδέν.”
   — “Το ίδιο ισχύει και σήμερα. Πλήθος νέων διατάξεων, νομοθετημάτων, που όλα έχουν την ίδια κεντρική ιδέα: Περισσότερους φόρους. Από ουσία; Μηδέν.”
  — ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Γ.Δ.

  — Οι εμμονές του Γ. Στουρνάρα δίνουν πόντους στον ΣΥΡΙΖΑ
Εισαγωγή Α: O υπουργός Οικονομίας κ. Γιάννης Στουρνάρας δείχνει μία εκδικητική διάθεση έναντι των εχόντων πισίνα και ιδίως εκείνων που κατοικούν στην περιοχή της Εκάλης. Γιατί κύριε Στουρνάρα μας; Ποιός σας πείραξε να τον μαλώσουμε. Μην αφήνετε όμως την οργή σας να ξεχειλίζει, μέρες που είναι, και να κρυώνουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες για χάριν ενός πείσματος.

  — Εισαγωγή Β: Αντώνη Σαμαρά, αυτός θα σε πάρει για πάντα μαζί του στην άβυσσο της αναλγησίας. Κι η αριστερά θα του χρωστάει αιώνια την αναρρίχησή της στην εξουσία… 
Ανεξάρτητα από το ποιά ακριβώς εισαγωγή θα διαλέξει κανείς, η ουσία είναι ότι ο κ. Στουρνάρας προκαλεί με τις δηλώσεις του και βοηθάει με όλες του τις δυνάμεις να ανοίξει η διαφορά στις δημοσκοπήσεις υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Σε λίγο θα είναι τόσο μεγάλη η απόσταση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ  που θα είναι σχεδόν αδύνατο να καλυφθεί και γι΄ αυτό θα ονομαστεί προς τιμή του “διαφορά Στουρνάρα”.
Ο κ. Στουρνάρας είναι ένας επίμονος άνθρωπος. Ένας οικονομολόγος με αρκετές εμμονές. Το μοναδικό του έργο στην Εμπορική Τράπεζα ήταν η αλλαγή των ταμπελών σε όλα τα καταστήματα της τράπεζας με το νέο της λογότυπο. Από ουσία; Μηδέν. 

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ -ΒΟΥΛΤΕΨΗ -ΑΡΜΕΓΜΑ  — Το ίδιο ισχύει και σήμερα. Πλήθος νέων διατάξεων, νομοθετημάτων, που όλα έχουν την ίδια κεντρική ιδέα: Περισσότερους φόρους. Από ουσία; Μηδέν. 
Μέρα με την ημέρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται σε αδυναμία να πληρώσουν τους υπερβολικούς φόρους. Αλλά η κεντρική εξουσία δεν δείχνει ίχνος συμπόνιας. Σημασία, λέει, έχει να εκπληρωθούν οι στόχοι.
Μέρα με την ημέρα επιδεινώνεται η υγεία χιλιάδων συμπολιτών μας λόγω της αλόγιστης χρήσης των τζακιών. Ούτε αυτό όμως συγκινεί τον υπουργό μας, ο οποίος δηλώνει ότι δεν θα μειώσει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο για να μην κερδίσουν οι λαθρέμποροι και να μην ζεστάνουν τις πισίνες τους οι πλούσιοι. Άρες, μάρες κουκουνάρες. Ο γεμάτος εμμονές Στουρνάρας δεν θέλει να πάρει πίσω μία λαθεμένη ρύθμιση.

   — Τι νόημα έχουν όλα αυτά, κύριε Στουρνάρα, αν δεν εξυπηρετείτε το κοινωνικό σύνολο; Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να έχετε τόσο θράσος;  Οι πολίτες, πάντως, δεν το ανέχονται και φροντίζουν να το δείχνουν σε κάθε δημοσκόπηση. Αλήθεια, εσείς τι λέτε; Να θέλουν οι πολίτες να περάσουν άλλο έναν κρύο χειμώνα με εσάς στο τιμόνι του υπουργείου; Για να σας ακούσουν να κάνετε δηλώσεις σαν τις προχτεσινές; Με τίποτα! 

Θανάσης Μαυρίδης  —  [email protected]
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1930895

Απάντηση