ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ -ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ -ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ  — Προκαλεί, αλλά δεν μας προσκαλεί, γράφουν μετ΄ επιτάσεως οι πάντες όλοι, για τον από τζάκι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ υπουργό της χούντας Σαμαρά – Μπενάκη!!! Όμως ανώνυμος!!!! Από τζάκι, αλλά λες και είναι μπαστάρδι, δίχως μάνα, δίχως πατέρα…. Θα έλεγα απόκληρος, αλλά πίσω του σέρνει τεράστια περιουσία, ενώ αυτόν τον σέρνουν τα ενοικιαζόμενα μοντέλα Μυκόνου.

  — Εδώ, ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, θα προβάλουμε έναν αντίστοιχο νυν υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου της χούντας Σαμαρά – Βενιζέλου, τον από ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΙΚΟ τζάκι Μιλτιάδη τον μπουζικόφιλο. Ναι, ο γιος του Γιάννη, ξέρει και το σκορπάει το χρήμα… Στα μπουζούκια, στις ταβέρνες, στα κότερα και τα θαλάσσια παίγνια, στις “γκόμενες” αλλαξοπουκαμίσες. Αν τον αναζητήσετε διασκεδάζοντα, θα τον “καμαρώσετε” σε πλήθος δημοσιευμάτων και αναρτήσεων, επί πληθώρας ξεσκασμάτων του. Κατά 90% η συντριπτική πλειοψηφία των ξεχέζει παντόκορφα, για τον ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟ τρόπο ζωής.

  — Δεν έχω καμιά αμφιβολία, ότι ο πρωθυπουργός και όσοι κρύβονται πίσω από αυτόν, εκτίμησαν τις μεταπτυχιακές σπουδές του Μιλτιάδη στη μπουζικοκατάνυξη, την θαλαμηγοαναψυχή και τα πάρτι ατόμων με ποικίλες ιδιαιτερότητες της Μυκόνου.

  — Για να μη το ξεχάσω, καθό ουσιωδέστατο, ο Μιλτιάδης είναι και ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ υπουργός, ο οποίος και αναφώνησε δίκην φτερού, ότι όποιος δεν έχει να πληρώσει τον φόρο ακίνητης περιουσίας, να πουλήσει όσο-όσο το σπίτι του!!!!!!

  — Ο “ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Γ.Δ.” που μου έστειλε την εικόνα από την σχολή Βοσκόπουλου, σχολιάζει:  Ο μετέπειτα υπουργός της Νέας Δημοκρατίας στα μπουζούκια ….στον Βοσκόπουλο. Ο Τόλης τα έπαιρνε από τους ΝουΔίτες και “χρηματοδοτούσε” το ΠΑΣΟΚ ….συγγνώμη την Άντζελα ήθελα να πω.

  — ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομοιότης με μη κατονομαζόμενο νυν προκλητικό υπουργό της χούντας, με αντίστοιχα ή ανάλογα μεταπτυχιακά προσόντα, υποψιάζομαι ότι θα είναι συμΠΤΩΜΑΤΙΚΗ….

Απάντηση