ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΜΑΡΙΝΑ  — ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ Κ.Ο ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΗΝΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΑ ΑΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΥΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΩΝ

 — «Η μήνυση κατά Μητσοτάκη ευκαιρία για πολιτική λογοδοσία»

   — «Πριν σχεδόν δύο μήνες ζήτησα να προσέλθει ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή προκειμένου να ενημερώσει την αρμόδια Επιτροπή για την ανυπαρξία κανονικών αξιολογήσεων στο Δημόσιο. Δυστυχώς ο κ. υπουργός δεν ανταποκρίθηκε.

  — Σήμερα η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου μετά από μηνυτήρια αναφορά του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αθηνών ζήτησε από την Βουλή να εξετάσει την ποινική διάσταση των πράξεων του κ. Μητσοτάκη.

  — Ελπίζω ότι πλέον η ώρα της πολιτικής τουλάχιστον λογοδοσίας του δεν θα αργήσει σε ό, τι αφορά στην εξελισσόμενη παρωδία διοικητικής μεταρρύθμισης», ανέφερε η τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχετικά με τη διαβίβαση στη Βουλή από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου μήνυσης κατά του Κ. Μητσοτάκη.

Αναρτήθηκε από ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ

Απάντηση