ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΔΟΥΣ  — Απίστευτο κι όμως αληθινό.

  — Στην Ελλάδα του 2013 το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης εκδίδει οδηγίες υγιεινής, στους ανθρώπους που τρέφονται με σκουπίδια, προτρέποντας τους να φορούν γάντια και άλλα τέτοια ευτράπελα.
   — Αν λοιπόν κάποιοι από εμάς δίνουν το άλλοθι της “άγνοιας της πραγματικότητας” στους Κυβερνώντες αυτή τη χώρα, είναι πλέον καιρός να το καταλάβουν πως οι κύριοι αυτοί είναι στυγνοί δολοφόνοι και προδότες της πατρίδας και του λαού τους.
   — Ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει γύρω τους, ξέρουν πως με την πολιτική τους δολοφονούν καθημερινά δεκάδες ανθρώπους, ξέρουν ότι η κατάσταση ξεπερνά τα όρια της ανθρωπιστικής κρίσης.
   — Δεν μιλάμε πια για “αυτοκτονίες” αλλά για ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ κι έχουν το θράσος να συνιστούν να πλένουν τα δόντια τους όσοι τρέφονται από κάδους σκουπιδιών.

http://redwire.gr
Αναρτήθηκε από ΑΡΤΕΜΙΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
Ανεξάρτητα με το ποιος ευθύνεται και γι΄ αυτήν την αθλιότητα, το θέμα είναι ότι έχουν δοθεί πολλές αφορμές από τη γιάφκα Γεωργιάδη, για τις οποίες, εκτός των εισαγγελικών αρχών, θα έπρεπε να επέμβουν εδώ και καιρό, οι Ψιχιατρικοί Σύλλογοι και τα αντίστοιχα επιστημονικά φόρα, όλης της χώρας, μη πω και πανευρωπαϊκά.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ:
Όπως φαίνεται και από το σχόλιο φίλου, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΦΙΣΑ ΦΑΡΣΑ  και όχι για αυθεντική ανακοίνωση. Εντάξει, αλλά είναι από αυτές που βγαίνουν μέσα από μια αισχρή πραγματικότητα. Από αυτές που δείχνουν την αναλγησία της ναζιστικής κυβέρνησης των Αθηνών και του υπουργείου υγείας.

1 Comment

  • Ο/Η Ανατολή λέει:

    Αγαπητέ φίλε,
    το αστείο με τη συγκεκριμένη αφίσα, μάλλον παρατράβηξε. Η αφίσα φτιάχτηκε στα Χανιά από φίλη η οποία είχε νευριάσει με την πρόθεση του Δημάρχου και λοιπών αρχών να κλείσει την Κοινωνική Κουζίνα, για λόγους Υγειονομικούς. Δεν είναι του Υπουργείου, είναι σατιρική. Φτιάχτηκε πριν από 2 και κάτι χρόνια. Ευχαριστώ.

Απάντηση