ΤΑΣΟΣ ΓΚΙΑΤΗΣ -ΚΟΜΙΣΤΗΣ ΜΙΖΑΣ -ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ   — Είδα και άκουσα και ξαναείδα και ξανάκουσα, την “καταγγελία” του εργατοπατρός των εργαζομένων της Alpha Bank, και εν τέλει έβαλα τα γέλια και εν τέλει κατάλαβα, ότι είναι βάσιμες οι ελπίδες του λαδωμένου Χάρη Τομπούλογλου, να τη σκαπουλάρει με απλές αμιχές.
Έχουμε και λέμε:

  1.– Ο μεσάζων Τάσος Γκιάτης, ισχυρίζεται στο γνωστό βίντεο του MEGA, στο οποίο πήγε, γιατί δεν μπορούσε πλέον να κάνει αλλιώς, ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ, ούτε τον λαδωμένο Χάρη Τομπούλογλου, ούτε την ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΗ διαφημιστική εταιρεία.
— ΟΜΩΣ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, όχι απλά την ίδια μέρα, αλλά φαίνεται και ακούγεται ξεκάθαρα, ότι την ίδια ακριβώς ώρα, που τον επισκέφθηκε “φίλη” του που εργάζεται στη δύστυχη, αλλά μη καταγγέλουσα εταιρεία, ακριβώς εκείνη την ώρα και στιγμή, του τηλεφώνησε ο Τομπούλογλου (τον οποίο δεν… γνώριζε!!!!) για να του ζητήσει να βρεθούν στο Νοσοκομείο Παίδων. Και βρέθηκαν και κυρίαρχο θέμα ήταν το… λάδωμα, στο οποίο κατά τον Γκιάτη, κυρίαρχο ρόλο θα έπαιζε, ο… άγνωστος μεταξύ των ενδιαφερόμενων και άμεσα εμπλεκόμενων, συνδικαλιστής Τάσος Γκιάτης!!!!
— ΛΟΙΠΟΝ, αν βρεθεί δικαστής, που θα δεχθεί αυτή τη κουτοπόνηρη παπαριά, να μου τρυπήσετε τη μύτη. Και αν δικαστεί η υπόθεση, να μου το θυμηθείτε, ο άγνωστος σε όλους, αλλά αποδεκτός με πλήρη εμπιστοσύνη μεσάζοντας μίζας Τάσος Γκιάτης, θα δεινοπαθήσει από το σφυροκόπημα των συνηγόρων του Τομπούλογλου.

  2.– Ο Τάσος Γκιάτης ισχυρίζεται αναληθώς, ότι του είπε η φίλη που εργάζεται στην… “άγνωστή” του εταιρεία, ότι η εταιρεία είχα πανικοβληθεί, ΔΙΟΤΙ Ο ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΟΤΙ ΘΑ…. ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΕΚΠΤΩΤΗ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ… ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΩΣ και ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ!!!!!!
Όπως αντιλαμβάνεστε ευφυέστατοι αναγνώστες των Tsoutsouneros, δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας στο ευτελή ισχυρισμό του Γκιάτη!!!!!! Διατί??????
ΔΙΟΤΙ πολυαγαπημένοι μου, δεν μπορεί να κηρυχθεί έκπτωτος ένας προμηθευτής ή εργολάβος, ΠΡΙΝ από τη τελική έγκριση της προσφοράς του και ΠΡΙΝ την υπογραφή της σύμβασης προμήθειας ή έργου ή εργασίας!!!! Εδώ βγαίνει αβίαστα, ότι η δουλειά δεν έχει ακόμα ανατεθεί και πολύ περισσότερο, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ!!!! Από που θα κηρυχθεί έκπτωτη η διαφημιστική εταιρεία???? Στα στάδια της διαγωνιστικής διαδικασίας, αν υπάρχουν τυπικοί και ουσιαστικοί λόγοι απόρριψης της προσφοράς κάποιου συμμετέχοντος σε μειοδοτικό διαγωνισμό, ΑΠΛΑ, η προσφορά απορρίπτεται αιτιολογημένα και δεν υφίστανται άλλες συνέπειες. Αυτές προ της υπογραφής συμβάσεως απορρίψεις, δεν έχουν καμία σχέση με δικαίωμα έκδοσης φορολογικής ενημερότητος και από μόνες τους ουδόλως επηρεάζουν τη συμμετοχή σε μελλοντικό διαγωνισμό, αυτού ή άλλου ΝΠΔΔ ή και ΝΠΙΔ του δημοσίου.
Επ αυτού, μπορείτε να ζητήσετε την επιστημονική άποψη, οποιουδήποτε Γενικού Επιθεωρητή του μέλλοντος τε και παρελθόντος. Ακόμα και σε κατάσταση μέθης αν είναι λόγω των ημερών, ξεκάθαρα θα σας αποκαλύψει, ότι δεν μπορεί να υπάρξει έκπτωση προμηθευτού ή εργολάβου, πριν από την τελική έγκριση κατακύρωσης ή και πριν την υπογραφή της σύμβασης. Επομένως (δεν ξέρω για την αγρίως αλλά κρυφίως ενδιαφερόμενη εταιρεία) αλλά ο αρχισυνδικαλιστής και ερασιτέχνης επιθεωρητής Σαΐνης, μ΄ άλλον έχει μπλέξει τους γλουτούς του και είναι ένα ακόμα σημείο, στο οποίο θα δεινοπαθήσει σε μια πιθανή δίκη του μέλλοντος, όπου θα αναγκαστεί να παραστεί, ως…. κύριος μάρτυρας κατηγορίας.

  — ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ, με κάνουν να θεωρώ  τις καταγγελίες του Τάσου Γκιάτη, ως ιδιαιτέρως αναξιόπιστες. Επικουρικώς δε σημειώνω, ότι υπάρχει άμεση εμπλοκή του τμήματος εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ. στην υπόθεση, το οποίο περιέργως, δεν βγήκε να κοκορευτεί σε επίπεδο ηγεσίας, για την “τεράστια” ….επιτυχία του!!!!

  — ΕΠΟΜΕΝΩΣ ή ο Γκιάτης θα “κλέψει” όλη τη δόξα, ή (όπως φοβάμαι) θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι της νεοναζιστικής συγκυβέρνησης, ένεκα φιάσκου……

Εσύ Στουρνάρα, τι γνώμη έχεις?????….. Άδωνις Γεωργιάδη, πως τα βλέπεις???…. Διακρίνεις άλλο γιαούρτι στο βάθος???…. Μήπως πρέπει να δείτε και εσείς το παρακάτω βίντεο???

1 Comment

  • Ο/Η Oὐτις λέει:

    Η «φίλη» του Γκιάτη είναι η Δέσποινα Μπακάλη, υποψηφία βουλευτίς της ΝΔ στην Β΄Αθηνών κατά τις τελευταίες εκλογές και άρα ανταγωνίστρια του Τομπούλογλου στην ίδια εκλογική περιφέρεια. Η «φιλία» Γκιάτη-Μπακάλη ανάγεται στην κοινή τους ιδιότητα ως υπαλλήλων της ALFA BANK. Η Μπακάλη απεχώρησε από την τράπεζα του Κωστόπουλου το 2009 για να ασχοληθεί επιχειρηματικά στο χώρο της επικοινωνίας και διαφημήσεως ιδρύοντας την
    3sixt μέσω της οποίας συνέπρατε με την next.com στον διαγωνισμό των νοσοκομείου παίδων Κυριακού. Η next.com ανήκει στον Γιαννιώτη Κιτσαρά προσωπικό φίλο του δικηγόρου Αγησίλαου Τάτση και συζύγου της Μπακάλη!
    Ο Τάτσης διετέλεσε υψηλοβαθμο στέλεχος της νεολαίας ΠΑΣΟΚ και εν συνεχεία πρόεδρος της Τ.Ο πασοκ Χολαργού-Παπάγου.

Απάντηση