ΚΑΠΝΙΣΜΑ -ΤΣΙΓΑΡΑ  — ΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ;;; Η ΑΛΗΘΕΙΑ…

  — Σάλος έχει ξεσπάσει με τον Ανδρέα Καρέλια σε ρόλο Αη-Βασίλη να μοιράζει εκατομμύρια στους εργαζόμενους της καπνοβιομηχανίας του ως….. έκτακτες εισφορές!!!.
  — Εδώ και μερικές ημέρες όλες οι ιστοσελίδες, τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις μιλούν για τον…. “καλύτερο Έλληνα εργοδότη”…

  — Βλέποντας τα πράγματα λίγο πιο βαθιά…

  — Πέρα από το περιστασιακό όφελος για τις οικογένειες των εργαζομένων και την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της εργατικότητάς τους, η κίνηση του επιχειρηματία αποτελεί μια πονηρή κίνηση διαφημιστικού marketing που σχεδόν ανέξοδα και παρακάμπτοντας την ισχύουσα αυστηρή αντικαπνιστική νομοθεσία για τις διαφημίσεις κερδίζει διαδικτυακό και τηλεοπτικό χώρο. Επιπλέον, ενισχύει τα κακώς εννοούμενα πατριωτικά αντανακλαστικά μεγάλης μερίδας καπνιζόντων που σίγουρα θα ενισχύσουν την εγχώρια κατανάλωση που υστερεί σε σχέση με τις εξαγωγές της εταιρείας

Με λίγα λόγια, τα χρήματα που θα ξόδευε η επιχείρηση στη διαφήμιση των τσιγάρων (η οποία συγκεκριμένη διαφήμιση έχει αυστηρές προϋποθέσεις και τεράστιο κόστος), τα επέστρεψε στους εργαζόμενους! Δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση από αυτή σε καιρούς κρίσης! 
Παμπόνηρος ο Καρέλιας!

ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ — Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!
ΠΗΓΗ:  kavalaoil.blogspot.gr   w o r k e r s

(ο Μπαρμπανίκος, καρδιοπαθής ων, δεν αναπαράγω το άθλιο, μαύρο προπαγανδιστικό υλικό του ΚΑΡΕΛΙΑ και κάποιες λέξεις της πηγής, της τοποθέτησα στη σωστή βάση)

2 Comments

  • Ο/Η Μάνος λέει:

    Ο Καρελιας τα δίνει τα bonus εδώ και τρεις δεκαετίες, πολύ πριν απαγορευτεί η διαφήμιση. Εγώ ρωτώ, γιατί πάντα ψάχνουμε να βρούμε αρνητικά στοιχεία σε μια τέτοια κίνηση?

    • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

      ΕΣΕΝΑ τι σε κόφτει?????? Ξέρεις ότι εμένα ο καρέλιας με κατάντησε καρδιοπαθή?????

Απάντηση