ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΕΛΕΤΗΣ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ  — ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ΠΟΥΣΤΙΑ – Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ – ΟΤΑΝ ΤΟ “ΔΙΚΑΙΩΜΑ” ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΗΔΙΑ

  — Ομοφυλόφιλοι φιλήθηκαν απέναντι από τον Πειραιώς Σεραφείμ στον αγιασμό! – ΦΩΤΟ…

  — Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, την ώρα που ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ πετούσε τον σταυρό στη  θάλασσα, ομοφυλόφιλα ζευγάρια “γυναικών” και “αντρών” γύρισαν και φιλήθηκαν στο στόμα.

  — Μοίρασαν μάλιστα και φυλλάδια που έγραφαν: “Η αγάπη ΔΕΝ είναι αμαρτία. Δεν κρυβόμαστε – Δε σωπάμε – Δεν απολογούμαστε. Απαιτούμε ίσα δικαιώματα”. Μάλιστα υπέγραφαν ως #PustiRiot.

NEWSIT
Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

  — ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
Υπήρχε κάποτε ένας πούστης, “η Θωμαή” με τόνομα. Αυτή η λέρα, συνήθιζε να στήνεται έξω από Γυμνάσια και Λύκεια, και παρενοχλούσε σεξουαλικά ανοικτά τους ανήλικους μαθητές, τάζοντάς τους διάφορα και κυρίως χρήματα!!! Πολλές φορές συλλαμβανόταν και δικαζόταν και καταδικαζόταν στο αυτόφωρο δικαστήριο. Είχε γίνει παροιμιώδης μια απάντησή του στον δικαστή, που τον απειλούσε με αυστηρότερη ποινή: “εμένα κυρ δικαστή μου, και στο μπουκάλι να με κλείσεις, θα γαμηθώ με τον φελό!!!” Και στη φυλακή, τα ίδια έκανε!!!
Αυτή είναι η φιλοσοφία “ισότητας” και “αγάπης” του κάθε πούστη.

1 Comment

  • Ο/Η ΔΑΝΑΟΣ λέει:

    ΠΑΛΗΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΕΛΕΓΕ ….ΒΓΗΚΕ Η ΠΟΜΠΗ (ΒΡΩΜΗΑ) ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΤΕΣ…. ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ….ΑΣΤΑΡΑΔΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΠΑΜΕ …ΑΝΟΧΗ, ΟΧΙ ΠΟΥΣΤΟΚΑΤΟΧΗ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΙΣΛΑΜΞΚΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ???

Απάντηση