ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ -ΠΟΥΛΙ ΔΡΑΠΕΤΗΣ  — ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ!!!!

  — Ο Δένδιας, μετά από συνεννόηση με τον εγκεφαλικό τρομοκράτη Παπούλια, ζήτησε τη συνδρομή της CIA και προανήγγειλε την άμεση κατασκευή κλουβιών υψίστης ασφαλείας, από τα οποία δεν θα μπορούν να δραπετεύουν, ούτε τα πουλιά κουνουπιών.

Αν και δεν υπάρχουν ενδείξεις, η αντιτρομοκρατική εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, μετά την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού και τις δηλώσεις ενός γνήσιου σαΡαγκούσι!!!!

  — Η Ντόρα μέσα σε πλήρη σύγχυση, το μόνο που κατάφερε, ήταν να ψελίσει τη παρακάτω δήλωση απελπισίας:
«Η σημερινή εξέλιξη της απόδρασης του πουλιού του Κώστα Μπακογιάννη, είναι ένα εξαιρετικά ανησυχητικό συμβάν. Σε συνέχεια της εξαφάνισης των πουλιών των Ελλήνων φορολογουμένων από στεναχώρια, και σε συνδυασμό με βάσιμες ενδείξεις ότι υπάρχει συνεργασία της κυβερνητικής μαστρωπίας με το οργανωμένο έγκλημα, όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ενδέχεται να παρασύρουν το παιδί μου και να το εμπλέξουν σε μεγάλο σεξουαλικό χτύπημα.
Η Ελληνική πολιτεία οφείλει άμεσα να αντιδράσει δυναμικά και αποτελεσματικά, για να προστατέψει τα πουλιά των νεαρών δημάρχων, ώστε να μη χώνονται απερίσκεπτα στα βρακιά κάθε λυσάρας. Υπάρχει ανάγκη να επανεξετάσουμε το θεσμικό πλαίσιο και τον τρόπο εφαρμογής των νέων προφυλακτικών. Κυρίως όμως το μήνυμα πρέπει να είναι από όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας, ότι η δημοκρατία γαμεί και δέρνει, όμως δεν γκαστρώνει όποια βρει μέσα στα γραφεία μου, διότι διαφορετικά δεν θα μου μείνει σάλιο με τα δικαστήρια και τις διατροφές».

Απάντηση