ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ 1ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
Γραφείο Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής
www.sekonline.gr

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ — Αθήνα, 9 Γενάρη 2014

Καταγγέλλουμε τον τραυματισμό του σ. Πέτρου Κωνσταντίνου, μέλους της ΚΕ του ΣΕΚ, από αστυνομικούς στο χώρο των Δικαστηρίων της Ευελπίδων.

Ο Πέτρος Κωνσταντίνου είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας» και βρισκόταν στα δικαστήρια για να συμπαρασταθεί στο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ Παύλο Αντωνόπουλο που είχε συλληφθεί στα Προπύλαια καταγγέλλοντας την αστυνομική απαγόρευση των διαδηλώσεων κατά της Προεδρίας της ΕΕ.

Πρόκειται για κλιμάκωση της καταστολής ενάντια στο εργατικό κίνημα που αντιστέκεται στις μνημονιακές επιθέσεις της κυβέρνησης και της ΕΕ και ενάντια στην Αριστερά που το στηρίζει.

Σημειώνουμε ότι ο Πέτρος Κωνσταντίνου είναι και συντονιστής της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) και γι’ αυτό στοχοποιήθηκε από τους φίλους της Χρυσής Αυγής που δρουν στις γραμμές της Αστυνομίας.

Οι επιθέσεις της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου που πνέει τα λοίσθια δεν θα περάσουν. Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές!

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ
Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ, με τις πολιτικές επιλογές του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος, τις οποίες θεωρώ ρατσιστικές σε βάρος των Ελλήνων εργαζόμενων. Η Ελλάδα είναι κατ΄ εξοχήν θύμα εισβολής, με την λαθροεισαγωγή μεταναστών από το μεγάλο κεφάλαιο, και οι αριστερίστικες οργανώσεις, όπως και το ΣΕΚ, κινούνται σε θολά νερά, για να αλιεύουν οπαδούς, με φερετζέ μια φτινιάρικη διεθνιστική αλληλεγγύη. Η θέση μου αυτή είναι αδιαπραγμάτευτη, αλλά δεν σημαίνει ότι ανέχομαι και τη φασιστική βία του χουντικού και ρατσιστικού καθεστώτος των σιωνιστών της Αθήνας.

Απάντηση