Τράπεζα στην Αθήνα “ανοίγει” ο Σπύρος Λάτσης!

13 Ιανουαρίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΛΑΤΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 1   — Μπορεί να αποχώρησε μέσω της διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης και να απέκτησε από τη ματαιωθείσα συγχώνευση ένα μικρό ποσοστό στην Εθνική αλλά η απουσία του από την ελληνική αγορά δεν θα κρατήσει για πολύ.
— Ο λόγος για το Σπύρο Λάτση ο οποίος επιστρέφει δυναμικά στην ελληνική αγορά ανοίγοντας άμεσα το πρώτο υποκατάστημα της EFG international που έχει έδρα την Ελβετία, στην Αθήνα.
— Ήδη σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές έχει υποβληθεί αίτημα για παροχή της σχετικής άδειας στην Τράπεζα της Ελλάδος μια διαδικασία που όμως θεωρείται ότι έχει τυπικό χαρακτήρα και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ίσως και πριν από το τέλος Ιανουαρίου.
— Σε πρώτη φάση στόχος της EFG International θα είναι το private banking. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πρόσφατα αποχώρησαν από το στελεχιακό δυναμικό της Eurobank πολλά από τα οποία σνεχίζουν στην EFG. Επικεφαλής στην Αθήνα αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κορλίρας γιός του Καθηγητή Παναγιώτη Κορλίρα. Ο κ. Γ. Κορλίρας έχει πολυετή εμπειρία στο private banking έχοντας θητεύσει μεταξύ άλλων και στη Citibank.

   — ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ
[email protected]
Αναρτήθηκε από fpress.gr

  — ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ
   — Ο Σπύρος Λάτσης ποτέ δεν αποχώρησε και στην ΕΤΕ κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά. Πολύ περισσότερο, τη κίνηση που έκανε, τη πραγματοποίησε πριν από τα καραγκιοζιλίκια των συγκυβερνήσεων, με τις “ανακεφαλαιοποιήσεις.”
   — Την άποψή μου για τις τακτικές του Λάτση, τις έγραψα στην ανάρτηση, ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΟΤΙ «Ο ΛΑΤΣΗΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROBANK» ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΑΝΟΣ.

Απάντηση