ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ -ΣΑΜΑΡΑΣ -ΤΕΛΜΑ 2   — Οι εξελίξεις είναι πλέον καταιγιστικές και είναι δύσκολο πλέον να προβλέψει κανείς αν μας χωρίζουν μέρες ή ώρες από τη στιγμή που το θλιβερό δίδυμο των Σαμαρά – Βενιζέλου θα μπει για τα καλά στο κάδρο της δικαστικής διερεύνησης και όχι μόνο…

της Σ.Ο
— Το λέγαμε και χθές σε σχετικό μας άρθρο πως: “Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και όλα δείχνουν πως η ροή των γεγονότων τείνει να τις καταστήσει εκτός ελέγχου και με διαστάσεις απρόβλεπτες, τόσο για τους θλιβερούς τους πρωταγωνιστές, όσο βεβαίως και για τους ίδιους τους χορογράφους τους…”
   — Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

— Και όπως κάθε φορά έτσι και τώρα τα γεγονότα πριν συμπληρωθεί 24ωρο μας επιβεβαιώνουν. Τι είχαμε λοιπόν σήμερα??? Μετά από εντάλματα που εξέδωσαν οι ανακριτές διαφθοράς, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση των υποβρυχίων, συνελήφθησαν τη Δευτέρα ο πρώην Πρόεδρος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά Σωτήρης Εμμανουήλ και ο πρώην συνεργάτης τού Άκη Τσοχατζόπουλου Ιωάννης Μπέλτσιος.

— Τα εντάλματα των ανακριτών Μαλλή και Σταυρόπουλου αφορούν τα αδικήματα της δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Ο Σωτήρης Εμμανουήλ πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για την  Παρασκευή, ενώ το Σάββατο αναμένεται να απολογηθεί ο Γ. Μπέλτσιος. Μέχρι  τότε κρατούνται και οι δύο. Σήμερα έλαβαν και αντίγραφα της δικογραφίας για τα γερμανικά υποβρύχια.

— Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος των Ελληνικών Ναυπηγείων κατηγορείται για μίζα 23 εκατ. ευρώ, ενώ ο πρώην συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου ότι έλαβε 3 εκατ. ευρώ για τις συμβάσεις των υποβρυχίων.

  — Πάμε τώρα και στην αριθμητική: 
23+3=26 εκατομμύρια ευρώ (η μίζα μόνο γι αυτά τα δύο ρεμάλια) για την αμαρτωλή σύμβαση των υποβρυχίων (την οποία συνέχισαν να ακριβοπληρώνουν οι Μεϊμαράκης και Βενιζέλος, με χρήματα του Ελληνικού λαού στη χώρα του “μαζί τα φάγαμε”.

Όλα δείχνουν λοιπόν, σύμφωνα με νομικούς κύκλους, ότι θα ακολουθήσει νέο κύμα συλλήψεων γι’αυτήν την αμαρτωλή υπόθεση όσο και για το σκάνδαλο που έχει οδηγήσει στο κλείσιμο τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

  — Πάμε τώρα και στα αμείλικτα ερωτήματα:

  1. Τη νομιμότητα ποιάς σύμβασης (ακριβοπληρωμένης σε μίζες) υποχρεώθηκε να μην καταγγείλει και από ποιόν υποχρεώθηκε να κάνει την πάπια ο κ. Μεϊμαράκης??? Ρωτάμε…
  2. Τη νομιμότητα ποιάς σύμβασης (ακριβοπληρωμένης σε μίζες) τήρησε με τη στάση του και με τις αποφάσεις του αλλά και με εκταμιεύσεις εκατομμυρίων ο συνταγματολόγος του αίσχους κ. Ευάγγελος Βενιζέλος (συνεταίρος και δεκανίκι πολύτιμο του σημερινού πρωθυπουργού)??? Ρωτάμε…
  3. Τα συμφέροντα ποιάς χώρας και με ποιόν τρόπο υπηρέτησε το τσίρκο της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά ο πρωθυπουργός της ντροπής κ. Σαμαράς, ο οποίος στηρίζχοντας το συνεταιράκι του και φυσικά τους προκατόχους του (Σημίτη, Καραμανλή και Παπανδρέου) καταψήφισε την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια, μέσα στο κοινοβούλιο της συγκάλυψης των αντεθνικών εγκλημάτων??? Ρωτάμε…

  — Και μια ακόμη ερώτηση προς το αξιοσέβαστο δικαστικό σώμα…
Μήπως μετά και από αυτές τις εξελίξεις – και αφού ανασύρουμε όλοι στις μνήμες μας την ευκολία με την οποία η Ελληνική Βουλή απεφάνθη περί της αθωότητος του Τσοχατζόπουλου κλπ “φίλων” – θα πρέπει να εκδοθούν άμεσα εντάλματα σύλληψης σε βάρος του πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, όχι μόνο για παράβαση καθήκοντος αλλά και για άμεση συνέργεια σε συγκάλυψη εγκλήματος και σε απάτη σε βάρος της ίδιας  τους της χώρας???

Και κάτι ακόμη…

Συνυπολογίστε αξιότιμοι κύριοι δικαστές ότι στη χώρα του “μαζί τα φάγαμε”, η κοινωνία εκβιάζεται από την πολιτική αλητεία του τόπου. Ναι εκβιάζεται…
Εκβιάζεται ο πολίτης που τον καταδίκασαν στην ανέχεια, στη δυστυχία, στην ανεργία και στην ταπείνωση πως: “ή πληρώνεις το κατοχικό χαράτσι μέχρι το τέλος του μήνα ή διαφορετικά το σπίτι σου θα κατασχεθεί…”
Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση