ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 1  — Την Τρίτη απολογείται ο Δημήτρης Κοντομηνάς για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Τον εξέτασε ιατροδικαστής.

  — Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη, έλαβε από την ιδιωτική κλινική όπου νοσηλεύεται, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, κατηγορούμενος στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

  — Ο κ. Κοντομηνάς αντιμετωπίζει στην υπόθεση του Ταμιευτηρίου τις κατηγορίες της απάτης, άμεσης συνέργειας σε απιστία και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

  — Στην κλινική όπου νοσηλεύεται, μετέβη ο ανακριτής Γιώργος Ανδρεάδης, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση.
  Νωρίτερα, ο ιατροδικαστής, που τον επισκέφθηκε, υπέδειξε, τη μεταφορά του σε δημόσιο νοσοκομείο.

  — Κατ’ εντολή του ανακριτή Διαφθοράς που χειρίζεται την υπόθεση Γιώργου Ανδρεάδη, τον επιχειρηματία -σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης- επισκέφθηκε ιατροδικαστής, προκειμένου να αποφανθεί για την κατάσταση της υγείας του.
   — Πάντως οι συνεργάτες του Δ. Κοντομηνά διαψεύδουν  ότι ιατροδικαστής επισκέφθηκε τον επιχειρηματία σε ιδιωτική κλινική, όπου νοσηλεύεται.
Δικαστικές πηγές, πάντως, επιβεβαιώνουν πως ο ιατροδικαστής είπε ότι πρέπει ο κ. Κοντομηνάς να μεταφερθεί σε δημόσιο νοσοκομείο, προκειμένου να γίνει γνωμάτευση για την κατάσταση της υγείας του.

  — Στο μεταξύ, με δήλωσή του, ο Θανάσης Βαρλάμης, συνήγορος του πρώην επικεφαλής του ΤΤ, Άγγελου Φιλιππίδη, χαρακτηρίζει την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του εντολέα του «απαράδεκτη» καθώς, όπως τονίζει, δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος για τη σύλληψη του κ. Φιλιππίδη.

Ο δικηγόρος δηλώνει, επίσης, ότι ήδη έχει ενημερώσει τον ανακριτή πως ο κ. Φιλιππίδης βρίσκεται εκτός Ελλάδας και επισπεύδει την επιστροφή του, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)
ΠΗΓΗ: news247.gr

Απάντηση