(Video) — Εβραίοι πολυεκατομμυριούχοι της Ουκρανίας, για να κάνουν έκπληξη στον φίλο τους, έφτιαξαν (προσωπικά) αυτό το εντυπωσιακό βίντεο-κλιπ, που τους δείχνει να ξεβρακώνονται χορεύοντας, ενώ φορούν τα γνωστά σάλια προσευχής των Εβραίων. Τοπικοί ραβίνοι λένε ότι είναι εξοργισμένοι, αλλά αποφεύγουν να τα βάλουν με τους …αστέρες που εμφανίζονται στο βίντεο, γιατί αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι δωρητές της Εβραϊκής κοινότητας του Κιέβου.

Του Edward Doks

VIDEOΟι “άνδρες” εκθέτουν τα οπίσθιά τους, ρίχνουν κέτσαπ πάνω σε μια φουσκωτή κούκλα και ρουθουνίζουν (εισπνέουν) λευκή σκόνη (ναρκωτικά), ενώ τραγουδούν τους στίχους του άσεμνου τραγουδιού!!!!… – Αυτό δεν είναι μια φάρσα μεθυσμένου φοιτητή αλλά ένα βίντεο που περιλαμβάνει (να πρωταγωνιστούν) μερικούς από τους πιο πλούσιους Εβραίους ολιγάρχες της Ουκρανίας.
Η Εβραϊκή κοινότητα του Κιέβου, θα μπορούσε να έχει καταφέρει να ξεπεράσει την αμηχανία της, αν δεν υπήρχε μια συγκεκριμένη σκηνή που χαρακτηρίζει το χορό των ολιγαρχών, ενώ φορούσαν σε σάλια προσευχής!!!…

Το πρόσωπο που είναι πίσω από το σκάνδαλο (οργανωτής), είναι ο Αλεξάντερ Melamud, ένας Εβραίος επιχειρηματίας, που συμμετέχει στη μεγαλύτερο μεσιτική εταιρεία ακίνητης περιουσίας στην ουκρανική ιστορία, μετά την πώληση μιας μεγάλης εμπορικής ένωσης (εμπορικού κέντρου) στο Κίεβο, έναντι 200 εκατομμυρίων $. Εκτιμάται ότι αυτός διαθέτει ατομική περιουσία αξίας 49 εκατομμυρίων δολαρίων. Όταν δεν ασχολείται με την επιχειρηματική δραστηριότητα, ο Melamud είναι απασχολημένος με τη συγγραφή ερωτικής ποίησης και μάλιστα έχει δημοσιεύσει πολλά βιβλία (αυτού του είδους.
Ιδιαίτερα άσεμνοι στίχοι. Βίντεο που χαρακτηρίζει τους Εβραίους ολιγάρχες
Ο εκατομμυριούχος γιόρτασε πρόσφατα τα 50 χρόνια του. Υπό το φως του “σημαντικού” γεγονότος, μερικοί από τους Εβραίους φίλους του αποφάσισαν να τον “εκπλήξουν” με ένα βίντεο που περιλαμβάνει ένα ιδιαίτερα προκλητικό τραγούδι, στον ρυθμό της επιτυχίας της Lady Gaga με το “Bad Romance”.
Στα συμμετέχοντα “Αστέρια”, στο βίντεο περιλαμβάνονται: το μέλος του Ουκρανικού Κοινοβουλίου Ντμίτρι Sandler, ο οποίος μόλις την περασμένη εβδομάδα πάντρεψε την κόρη του στο Ισραήλ!!!, οι συνέταιροι του Melamoud και μεγιστάνες ακίνητης περιουσίας Gari Korogodsky και Μιχαήλ Spielman!!! και ο Alexander Gorodetsky, μέχρι πρόσφατα ιδιοκτήτης μιας μεγάλης εταιρείας πετρελαίου.
Οι φίλοι του Melamud τον πείραζαν κυρίως για τις “λογοτεχνικές” του ικανότητες. Επίσης, αστειεύτηκαν για τη δικό τους εβραϊκό υπόβαθρό τους: Μία σκηνή δείχνει τους συμμετέχοντες να φορούν σάλια προσευχής, ενώ κουνούν S!!!! ή φορούν
κατάμαυρο μενταγιόν με το αστέρι του Δαβίδ και τραγουδούν το “είμαστε αιρετικοί”.
Ένα άλλο πλάνο τους δείχνει να ρίχνουν βότκα από φιάλες, στις οποίες η ετικέτα γράφει “Εβραϊκό Πρότυπο”.
Ενθάρρυνση του αντισημιτισμού???

Το βίντεο, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο την ίδια μέρα που καταργήθηκε η υποχρέωση θεώρησης (διαβατηρίων) μεταξύ του Ισραήλ και της Ουκρανίας, έχει γίνει μια τεράστια επιτυχία.
Αλλά δεν είναι όλοι που το βρήκαν τόσο αστείο. Υπάρχουν θυμωμένοι που μίλησαν με οργή και κατηγόρησαν αστέρια του βίντεο για την ενθάρρυνση του αντισημιτισμού.
Οι τοπικοί ραβίνοι ως επί το πλείστον εξοργίστηκαν από την έλλειψη σεβασμού για τα Εβραϊκά εμβλήματα, αλλά βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα “πρόβλημα”: είναι απρόθυμοι να καταδικάσουν τους κακούς ολιγάρχες, γιατί είναι μεταξύ των σημαντικότερων χορηγών (δωρητών) της ….κεντρικής συναγωγής του Κιέβου!!!!!!
Ο Προϊστάμενος (της κεντρικής συναγωγής του Κιέβου ραβίνος Moshe Asman είπε, ότι έχει ήδη βγάλει ανακοίνωση εντός τη ημέρας. “Θα ζητήσουμε από όποιον φτάνει στη συναγωγή για να προσευχηθούν στον Θεό, να εξαλείψει αυτή η ντροπή και θα τον ….συγχωρήσουμε!!!!!!!!”, είπε Yedioth Ahronoth.

ΠΗΓΗhttp://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4029344,00.html
Μετάφραση:  Μπαρμπανίκος Αρβανίτης

Απάντηση