ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΣ ΠΛΟΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΑΦΝΗ ΣΗΜΙΤΗ….

15 Ιανουαρίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Σωτήρης Εμμανουήλ -Δάφνη Σημίτη -Σκαραμαγκάς   — Ο Σωτήρης Εμμανουήλ την εποχή της παντοδυναμίας του με την κυρία Σημίτη να “βαφτίζει” πλοία… 

  — Ο Σωτήρης Εμμανουήλ από την εποχή που μεγαλουργούσε στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.  Όταν τίποτα δεν μπορούσε να προδικάσει ότι θα βρισκόταν κατηγορούμενος  με χειροπέδες. Όταν ακόμη και η κυρία Δάφνη Σημίτη κατέβαινε στο Ναυπηγείο για να “βαφτίσει” πλοία που ο Σκαραμαγκάς έφτιαχνε για το  Στόλο. Την κανονιοφόρο ΚΡΑΤΑΙΟ βαφτίζει στη φωτογραφία η κυρία Σημίτη.

  — Στην δεύτερη φωτογραφία ο Σωτήρης Εμμανουήλ με το Γιάννο Παπαντωνίου από τη μία και τον τότε Α/ΓΕΝ Αντώνη Αντωνιάδη από την άλλη.

  — Οι εργαζόμενοι στο Σκαραμαγκά θυμούνται τον Σωτήρη Εμμανουήλ  χαρακτηρίζοντάς τον “εξαιρετικά έξυπνο” και άνθρωπο ο οποίος είχε πολλές και “δυνατές” επαφές με το πολιτικό σύστημα σ΄όλες του …τις  αποχρώσεις.

   — Τώρα όλα είναι διαφορετικά και προφανώς πιο δύσκολα.

  — Σύφωνα με όσα έχουν αποκαλυφθεί ο πρώην επικεφαλής των Ελληνικών  Ναυπηγείων Σωτ. Εμμανουήλ, ο οποίος είχε το παρατσούκλι «Ο Χοντρός»  εμφανίζεται να έχει εισπράξει μετά τον Οκτώβριο του 2001 το υπέρογκο  ποσό των 24 εκατ. ευρώ, μέσω της εταιρείας Ιnveco η οποία αποδίδεται σε  αυτόν.

ON ALERT

Σωτήρης Εμμανουήλ -Παπαντωνίου -ΣκαραμαγκάςΑναρτήθηκε από  ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, είναι βασικός πρωταγωνιστής του σκανδ΄΄αλου των υποβρυχίων και του ξεπουλήματος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, σε Γερμανική εταιρεία.

Απάντηση