ΤΣΑΝΕΚΛΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ 2  — Δελτίο Τύπου  —  15/01/2014
   — Πολιτική Γραμματεία
   — ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ
   — Με θλίψη αλλά και αγανάκτηση  διαπιστώνουμε, από τις δηλώσεις και την  επικίνδυνης κλίσης ολισθηρή στροφή του κ. Καμμένου, την μετάλλαξη του κινήματος των ΑΝ. ΕΛΛΗΝΩΝ και νιώθουμε την υποχρέωση να διαχωρίσουμε ευθύς  αμέσως  την θέση  του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ του  οποίου έχω την τιμή να ηγούμαι!
   — Το τελευταίο χρονικό διάστημα εντοπίσαμε δραστηριότητες του κ. Καμμένου που επιεικώς μόνο ως ανακολουθίες θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν και δεν  συνάδουν με την ικανοποιητική για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ δήλωσή του: «OTI  ΛΕΜΕ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ» !!!!(αμέσως μετά τις τότε δηλώσεις του γραφικού  και μνημονιακού κ. Νικολόπουλου)…
   — Το  “ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ” του προέδρου των ΑΝ.ΕΛΛΗΝΩΝ προφανώς διήρκησε μέχρι σήμερα  όπου ανατράπηκε πλήρως το πολιτικό σκηνικό σε μνημονιακό εκ νέου (είχε  προηγηθεί και η περίπτωση του κ. Ροντούλη).
— Η απουσία του κ. Καμμένου τις ημέρες των γιορτών από την ψηφοφορία σχετικά με τους πλειστηριασμούς, για να είναι παρών στις Άλπεις σε “ημερήσια οικογενειακή εκδρομή” μόνο οργή και αγανάκτηση προκάλεσε στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό!
Η “πολιτική στήριξη” του κ. Καμμένου  στο πρόσωπο του προέδρου της Βουλής
και τ. Υπουργού Εθν. Άμυνας κ. Μεϊμαράκη την περίοδο των εξοπλιστικών προμηθειών, ενώ υπήρχαν γραπτές καταγγελίες και επίσημες επιστολές που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από τον ανεξάρτητο, πλέον, βουλευτή
Αχαΐας κ. Γ. ΝΤΑΒΡΗ μόνο ερωτηματικά γεννάει!!! Ούτε μια επίκαιρη ερώτηση δεν έγινε από τον κ.Καμμένο στην Ελληνική Βουλή αναφορικά με τις συγκεκριμένες επιστολές και έγγραφα!!!
Καλούμε τον κ. Καμμένο όπως αποχωρήσει απλά και έντιμα από την ηγεσία του κινήματος και να δώσει την σκυτάλη σε άλλους βουλευτές των “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” που δεν αισθάνονται “πολιτικά κουρασμένοι” όπως δείχνει να είναι ο ίδιος!!!
Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ κι εγώ προσωπικά ως πρόεδρός του, δεν πρόκειται να  συμμετάσχουμε σ’αυτό το θέατρο παραλόγου το οποίο άλλωστε είναι άκρως  επικίνδυνο για την πατρίδα μας.

ΤΣΑΝΕΚΛΙΔΗΣ ΜΕ Γ, ΝΤΑΒΡΗ   — Οι αρχές που κληρονόμησαμε από τις οικογένειες μας  δεν μας  επιτρέπει να κλείνουμε τα μάτια στους πολιτικούς σαλντιμπάγκους που ανθούν  στις μέρες μας και να δεχθούμε το κόμμα το οποίο μας κάλεσε και  ανταποκριθήκαμε για να ενώσουμε τις αντιμνημονιακές μας δυνάμεις και να  σώσουμε την πατρίδα να μετατρέπεται σε Δούρειο Ίππο για να” μπάσει τον  εχθρό εντός των τειχών” και να κατακτήσει εκ των έσω την Ελλάδα!!!
Αυτή την αποστολή την έφερε εις πέρας η οικογένεια Παπανδρέου  συνεπικουρούμενη πλέον από τους κκ Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη, Καρατζαφέρη  και κάθε είδους χαμαιλέοντα της πολιτικής μας σκηνής…
Ελληνίδες-Έλληνες δεν είναι ώρα για πειραματισμούς,δοκιμές και πολιτικά τερτίπια …
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ-ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΩΝ  ΑΝΕΛΕΗΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΟΥ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ!!!
Τέλος χρόνου, γι’ αυτό κι εγώ πιστός πάντα στον ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΙ ΑΓΩΝΑ  που χάραξα από την ίδρυση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ, σεβόμενος πρώτα τον  εαυτό μου, το βάρος της πολιτιστικής κληρονομιάς που ως πρόεδρος του  πολιτικού μου φορέα κουβαλώ αλλά και τους χιλιάδες φίλους-ες  Έλληνες-Ελληνίδες
ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΟΎΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΩ ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΚΑΙ  ΔΗΛΩΝΩ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ  ΑΝ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΜΗ  ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟ  ΦΟΡΕΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΠΟΝΔΩΝ ΞΕΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ…

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ έχει την δύναμη να ξεριζώσει τα “ζιζάνια”- όσο μεγάλα κι όσο βαθειά ριζωμένα κι αν είναι -που θέλουν να μετατρέψουν την πατρίδα  μας από γόνιμο χωράφι σε άγονο για να την ξεπουλήσουν όπως- όπως!!

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΤΑΣΟ.

1 Comment

Απάντηση