ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ KAVALA OIL 1  — ΕΛΑΒΑ ΓΡΑΜΜΑ:

  — <<Γεια σου Μπαρμπα-Νίκο!!!
Περιμένουμε με αγωνία τα σχόλιά σου για το video του Χριστόδουλου!!!
Με εκτίμηση
kavalaoil.blogspot.gr
      w o r k e r s>> 

  — ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
   — Να υποθέσω ότι ακόμα είστε χωλομένοι με τις αναρτήσεις
Τι συμβαίνει με τις στοχευμένες επιθέσεις της Greenpeace???….  και
Απάντηση των εργαζόμενων στη KAVALA OIL AE, για την ανάρτηση περί Greenpeace.
και πολύ γουστάρετε να με στριμώξετε με οποιαδήποτε αφορμή???

Ή έχετε μισοδιαβάσει την ανάρτηση  ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ «ΔΙΑΛΟΓΟΣ» ….ΕΟ17ΝΟΕΜΒΡΗ — ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  όπου καταγράφω τις εκτιμήσεις μου, για τις πολλές, διάφορες και ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΚΟΥΟΜΕΝΕΣ “αναλύσεις” ειδημόνων, για τη δραπέτευση του Χριστόδουλου Ξηρού??? Κάθε άλλη πιθανή αναφορά σας, που να δικαιολογεί τη “προσμονή” σας, για ένα βαρύγδουπο νέο σχόλιο εκ μέρους μου, προφανώς θα αφορά αναδημοσίευση άρθρου, που θα μου έστειλε κάποιος φίλος.

Για να καταλαβαινόμαστε, ξαναβάζω ΑΥΤΟΥΣΙΟ το εκτενέστατο σχόλιό μου στην ανάρτηση αυτή, και όπου ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ  διαφωνείτε ή δεν καταλαβαίνετε, να μου ζητήσετε συγκεκριμένες εξηγήσεις. ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ:

<<Διάβασε τα σχετικά ο φίλος «Γ.Δ.» και αναρωτιέται: ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ, ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ ….ΓΙΑ ΝΑ «ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ» ΤΗΝ Χ.Α;

  === ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ αλλά και ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΙΠΟΤΑ, και εξηγούμαι:

1.– Θεωρούσα και θεωρώ τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ως πλοκάμι του ναζιστικού – σιωνιστικού καθεστώτος των Αθηνών, με συγκεκριμένο ειδικό ρόλο, αυτόν που είχε πάντα: Να τρομοκρατεί με τις ενέργειές της τον Ελληνικό λαό. Τη ταύτισή της με τις σημαντικές μνημονιακές πολιτικές των συγκυβερνήσεων, η Χρυσή Αυγή την έχει αποδείξει, με τις τοποθετήσεις βουλευτών της μέσα στη βουλή, άσχετα αν τη τελευταία στιγμή, προσπαθούσε να δείξει διαφορετικό πρόσωπο, αφού βεβαιωνόταν, ότι το σάπιο καθεστώς είχε μαντρώσει τους άμεσους βουλευτές του.

2.– Οι δεσμοί της Χρυσής Αυγής με τη γαλαζιοπράσινη εξουσία, είναι αποδεδειγμένα υπαρκτοί και μακροχρόνιοι. Είναι οι γνωστοί-άγνωστοι ρεπαλοφόροι τραμπούκοι, που κινητοποιούνται από τις αρχές ασφαλείας, να μπαχαλοποιούν τις λαϊκές συγκεντρώσεις και να δέρνουν γριούλες και ανάπηρους. Δεν νομίζω ότι ένα ναζιστικό – σιωνιστικό καθεστώς, θα ήθελε να χάσει αυτό το καθαρόαιμο ναζιστικό εργαλείο κατατρομοκράτησης του λαού. Ενδέχεται όμως, να βολεύει το σιωνιστικό καθεστώς, ένας κρυφός και σκοτεινός πόλεμος κάποιων δύο άκρων, ίσως και με θύματα – παράπλευρες απώλειες, ώστε να το παίζει, ως αγωνιζόμενο για την αποκατάσταση της ….τάξης.

3.– Βολεύει και τη Χρυσή Αυγή, αλλά τα κείμενα του Χριστόδουλου Ξηρού που επικαλείται, περισσότερο αφορούν τους κοπρίτες του λεγόμενου και αυτοαποκαλούμενου «συνταγματικού τόξου» παρά τους δικούς της.

4.– Από την άλλη, υπάρχουν κάποια πραγματικά περιστατικά, τα οποία δεν μπορώ να αγνοήσω.
#### Ο Χριστόδουλος Ξηρός, αν θυμάμαι καλά, υπεραγαπά τα αδέρφια του και αναγκάστηκε να συνθηκολογήσει και να παραδοθεί και να παραδεχθεί τη συμμετοχή του στην Ε.Ο. 17Ν, όταν κατάλαβε, ότι τα αδέλφια του ήσαν σε πραγμτικό κίνδυνο ζωής, αν συμπεριφερόταν διαφορετικά.
#### Η Ελλάδα, αποδεδειγμένα πλέον, είναι κάτω από σιωνιστική κατοχή, και αυτό δεν συνέβη από τη μια στιγμή στην άλλη. Έγινε σε μια μακρόχρονη πορεία 30-40 χρόνων και απλά τα τελευταία χρόνια, οι σιωνιστές δεν κρατούν τα προσχήματα και λειτουργούν με πρωτοφανή αγριότητα. Εδώ ο Χριστόδουλος Ξηρός και τα άλλα μέλη της πρώην Ε.Ο. 17Ν, δεν τους βλέπω να ενδιαφέρονται για έστω θεωρητική στοχοποίηση του διεθνούς και ντόπιου σιωνισμού, αλλά περιορίζονται σε γενικόλογο χαρτοπόλεμο με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και με κάποια αφηρημένη αριστερά.
#### Θεωρώ ιδιαίτερα αρνητικό για τον επαναστάτη Χριστόδουλο Ξηρό και για κάθε επαναστάτη, να έχει συνήγορο έναν Ραγκούση και τίποτα δεν θα με κάνει να πιστέψω, ότι ο Φραγκίσκος Ραγκούσης, δεν έχει σχέση με τη γνωστή οικογένεια σιωνιστών. Ας την αποδοκιμάζει ο Φραγκίσκος, σε κάθε δημόσια πολιτική έκφρασή του. Ή δεν βρίσκει τίποτα να της καταλογίσει?…. Είναι φαιδρό….
#### Ο Χριστόδουλος Ξηρός, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα αποφυλακιζόταν εντός του 2016, δηλαδή σε λιγότερο από 2 χρόνια. Θα πρέπει ο ίδιος να εξηγήσει επαρκώς, τους λόγους που επέβαλαν να δραπετεύσει ακινδύνως, ενώ έχει εκτίσει πολλά χρόνια στη φυλακή και ενώ κατάφερνε να πάρει επτά άδειες, τους τελευταίους 15 μήνες. ΓΝΩΡΙΖΕΙ καλύτερα από τον καθένα, ότι αν αποπειραθεί να αναπτύξει ουσιαστική επαναστατική δραστηριότητα, θα αποτύχει παταγωδώς και θα πάρει και μερικούς ανόητους στον λαιμό του, ΔΙΟΤΙ δεν διαθέτει πλέον τα στοιχεία της ανωνυμίας και γενικά της απόκρυψης και της μη αναγνωρισιμότητας, που πρέπει να έχει ένας σύγχρονος επαναστάτης. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, αν αποφυλακιζόταν νόμιμα, θα μπορούσε να κάνει ελεύθερα, δημόσιες παρεμβάσεις, και να ενίσχυε πολιτικά, το λαϊκό αντιχουντικό κίνημα. Για ανταρτοπόλεμο δεν έχει πλεονέκτημα.

ΟΜΩΣ, και να εντάξουμε ανυπόμονα τον Χριστόδουλο Ξηρό, σε κάποια κατηγορία σεναρίων, μόνο γιατί κάποια συμβάντα δεν μας αρέσουν ή επειδή δεν μπορούμε να τα εξηγήσουμε και πιθανολογούμε με τη φαντασία μας, είναι άδικο. Φαντάζεστε τι έχει να γίνει, αν έρωτας είναι η αιτία???? Ας περιμένουμε και ίσως οι εξηγήσεις να είναι πιο απλές από ότι φανταζόμαστε και ίσως ο ίδιος κάποια στιγμή εξηγήσει….
Το σίγουρο είναι, ότι η Χρυσή Αυγή, θα έχει ακόμα έναν λόγο να αερομαχεί κατά παντός κομμουνιστικού κινδύνου…. Αλλά ας μας θυμίσουν και κάποιο μανιφέστο της Ε.Ο. 17Ν, με το οποίο να φαίνεται ότι ήθελε να επιβάλει κομμουνιστικό καθεστώς…. Εγώ περισσότερο ύμνους στον Κολοκοτρώνη θυμάμαι, παρά σε Μαρξ ή Στάλιν….>>

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΟ σχολιασμό, σε ένα βίντεο ή έγγραφο του Χριστόδουλου Ξηρού, δεν κάνω. Απλά διαπιστώνω τον ισχυρισμό του και επαναλλαμβάνω ότι δεν έχει το παραμικρό πλεονέκτημα για ένοπλο αγώνα και αν συμβούν κάποια γεγονότα, αυτά θα βολεύουν τη συγκυβερνητική χούντα, για να δικαιολογεί τις πρακτικές του νεοναζισμού της σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Απάντηση