ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 4  — Όχι δεν είσαι εσύ αυτό που φοβούνται Χριστόδουλε. Ένα κατασκεύασμα που χρησιμοποιούν είσαι. Μια λύση ανάγκης που μπορεί να είναι και η τελευταία που τους απέμεινε στη θλιβερή φαρέτρα τους είσαι…

  — του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  — Δεν είσαι τουφέκι αντάρτικο Χριστόδουλε. Ένα τρύπιο νεροπίστολο που πλέον ούτε μεθυσμένη κότα δεν έχει την ικανότητα να πιστιλίσει, είσαι. Αυτό είσαι…
  — Αυτό είσαι Χριστόδουλε. Γι αυτό, και το πιασάρικο καραγκιοζηλίκι της δήθεν απόδρασης σου, θα καταρρεύσει με πάταγο, πιο σύντομα απ ότι φαντάζεσαι. Έλα λοιπόν να βάλουμε τα πράγματα στη λογική τους σειρά, κατεβάζοντας σιγά – σιγά το βρακάκι σ αυτούς που χορογράφησαν τη σαπουνόπερα των τρομοκατρουλήδων και των αποδρασάκηδων.
  — Τα αντάρτικα τουφέκια, τουφεκάνε οχτρούς Χριστόδουλε. Αλλά το δικό σου το ματζαφλάρι, αυτό που κάνει είναι να εκφυλίζει τα υπερώριμα αιτήματα μιας κοινωνίας που καταδυναστεύεται από τους ντόπιους δωσίλογους και το σουλτανάτο της κατοχής.
  — Η επαναστατική δράση Χριστόδουλε, αν έχει τα κότσια να χρησιμοποιήσει κουμπούρια με τρόπο στοχευμένο, δεν γαρνίρεται με πολιτικά μανιφέστα με τον τρόπο που επεχείρησες να την γαρνίρεις εσύ. Αυτό το πολιτικό τσαλαβούτημα Χριστόδουλε, δε στοχοποιεί ανδρείκελα. Στοχοποιεί τα ίδια τα πολιτικά αιτήματα που χρησιμοποίησες στο διάγγελμα σου.
  — Αυτό το «μανιφέστο» σου λοιπόν δεν απευθύνεται στην κοινωνία, αλλά στο πλέον αφελές και πολιτικά άπειρο τμήμα της. Ενώ ταυτόχρονα, εκχωρεί στα ανδρείκελα τα οποία υποτίθεται ότι καταδικάζεις και αντιπαλεύεις, το δικαίωμα να ταυτίσουν τα πολιτικά αιτήματα με την έκνομη δράση σου, για να τα πολιτογραφήσουν έκνομα και να ενεργοποιήσουν ιδιώνυμα σε βάρος των μαχόμενων τμημάτων της Ελληνικής κοινωνίας.

  • Οι επαναστάτες – και δη οι ένοπλοι και αποφασισμένοι Χριστόδουλε – δε διαλαλούν την επαναστατική «πραμάτεια» τους στα ιντερνέτια, σαν να πρόκειται για καρπούζια εποχής.
  • Δεν επιτρέπουν στους θαυμαστές τους να στήνουν πανηγυράκια στις φυλακής τα σίδερα, προσφέροντας βολικά άλλοθι στους μηχανισμούς της καταστολής.
  • Οι επαναστάτες Χριστόδουλε και δη οι ένοπλοι και αποφασισμένοι, δεν προϊδεάζουν, αλλά αιφνιδιάζουν…
  • Δε ρισκάρουν σαχλαμαρίζοντας, αλλά αναλαμβάνουν δράση στοχευμένη…
  • Δε φλυαρούν νουθετώντας το πολιτικό κίνημα για το τι πρέπει να κάνει, αλλά εκτελούν στοχευμένη δράση για να ανάψουν στην κοινωνία το φυτίλι του δυναμίτη…

Με δυο λόγια, οι ένοπλοι επαναστάτες Χριστόδουλε, δεν ευνουχίζουν πολιτικά αιτήματα αλλά μουνουχίζουν πολιτικά ανδρείκελα που έκαναν στον τόπο τους αυτά που απαγγέλεις.

Οι ένοπλοι επαναστάτες δηλαδή, κάνουν ότι ακριβώς δεν έκανες εσύ Χριστόδουλε. Και θα έπαιρνα όρκο πως ξέρεις καλά τι κάνουν και πως λειτουργούν όλοι αυτοί που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία ενός πολυδιαφημισμένε «δραπέτη».

  • Μια διαφορετική ατζέντα ήθελε αυτή τη στιγμή η κατοχική διοίκηση και τους την εξασφάλισες…
  • Ένα άλλοθι αναζητούσε για να τσουβαλιάσει τα πολιτικά αιτήματα οργής και πολιτικής ανατροπής σε αιτήματα εξτρεμιστικής ατζέντας και της το εξασφάλισες.
  • Το καλύτερο λοιπόν που έχεις να κάνεις, πριν απομυθοποιήσεις εντελώς τη χαμένη σου «αίγλη», είναι να παραδοθείς γελοιοποιώντας τους, και χαλώντας ταυτόχρονα το άθλιο σχέδιο τους να σε χρησιμοποιήσουν προκειμένου να τσακίσουν κάθε πιθανότητα αντίστασης αυτού του λαού.

Αν διαφέρεις σε κάτι από κείνους… τότε κάνε κάτι διαφορετικό από εκείνα που θα ήθελαν εκείνοι να κάνεις, και άσε τα παραμύθια της «επανάστασης».

Η ιστορία Χριστόδουλε όταν επαναλαμβάνεται με τέτοιους όρους, δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια κακοστημένη φάρσα.

Και τη δική σου φάρσα έχει απογυμνωθεί. Δυστυχώς για σένα και για κείνους που σε χρησιμοποιούν, μας επιβεβαιώσατε πιο γρήγορα απ ότι μπορούσαμε να φανταστούμε.

Να τι λέγαμε (στο ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ) όσο εσύ συνέτασσες το πολιτικό σου μανιφέστο…

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΞΗΡΟΥ
Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ
ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ
ΟΙ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ ΤΡΟΜΟΚΑΤΡΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ “ΕΚΔΙΚΗΤΗ” ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΗΔΕΣ

Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση