Αλέξανδρος Γιωτόπουλος -ΙΔΡΥΤΗΣ ΕΟ 17Ν  — Προσωπικά περίμενα ότι θα συνέβαινε και μάλιστα άμεσα. Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, ο φερόμενος ως ιδρυτής της Ε.Ο. 17Ν, “άφησε” τον Χριστόδουλο Ξηρό να κάνει τη κίνησή του και απάντησε άμεσα, απαξιώνοντας τα έγγραφα και βιντιακά μανιφέστα του δραπέτη.
— Διαβάζω στο “ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ” με σχετικό (ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ) απόκομμα δημοσιεύματος στη χθεσινή ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:

  — “ΒΟΜΒΑ” ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (ΤΗΣ 17Ν) ΓΙΑ ΤΙΣ “ΕΥΚΟΛΙΕΣ” ΞΗΡΟΥ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ 17Ν.
Με χθεσινή επιστολή του, την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, ο οποίος έχει καταδικασθεί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17Ν, αναφέρεται στον Χριστόδουλο Ξηρό και παραθέτει μια σειρά από ερωτήματα σχετικά με την μεταχείριση που έτυχε στις φυλακές Κορυδαλλού. Μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο Αλ. Γιωτόπουλος σημειώνει: «Αφού ο Χριστόδουλος είναι τόσο επικίνδυνος τρομοκράτης, γιατί όταν το 2011 έβαλε φωτιά στο κελί του, αντί να τον τιμωρήσουν όπως θα όφειλαν, τον επιβράβευσαν ικανοποιώντας και τα τρία αιτήματά του, μεταφέροντάς τον στις πτέρυγες;…
— Γιατί του έδωσαν το ελεύθερο να πηγαίνει καθημερινά όπου θέλει, στο αρχιφυλακείο, στους Πυρήνες, στους σημαντικότερους ποινικούς; Ποιος έδωσε τη διαταγή; Οχι βέβαια η διευθύντρια ούτε κάποιος αρχιφύλακας. Δεν έχουν τέτοια εξουσία και ούτε θα αναλάμβαναν τέτοια ευθύνη».
— Ο Αλ. Γιωτόπουλος υποστηρίζει στην επιστολή του ότι: «η διαταγή ήλθε από πάνω». Και καταλήγει: «Δεν γνώριζαν ότι ο Χριστόδουλος εδώ και ενάμιση χρόνο είχε πάρει έξι άδειες; Τι έκαναν για να αποτρέψουν την εξαφάνισή του; Τίποτε».  ΕΟ 17Ν -ΑΛ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΧΡ ΞΗΡΟΥΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Νομίζω ότι τα ερωτήματα που θέτει ο Γιωτόπουλος, δεν απευθύνονται μόνο στις νεοναζιστικές αρχές και στα φασιστικά ΜΜΕ. Απευθύνεται κυρίως στις μάζες και σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν σε ένοπλο αγώνα. Απλά συστήνει να πάνε αδιάβαστοι.

Απάντηση