Γριβέας και Βάτσικα  — Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους άφησε τους συλληφθέντες για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Κυριάκο Γριβέα και Αναστασία Βάτσικα, ο δικαστής του ειρηνοδικείου του Γουεστμίνιστερ ενώπιον του οποίου οδηγήθηκαν μετά τη σύλληψή τους, την Τετάρτη.

  — Ο δικαστής επέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, στον καθένα χρηματική εγγύηση ύψους 50.000 βρετανικών λιρών ενώ τους ζητήθηκε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, να παραδώσουν τόσο τα διαβατήρια τους όσο και αυτά των παιδιών τους.  Στους περιοριστικούς όρους περιλαμβάνεται και η υποχρέωσή τους να εμφανίζονται τρεις φορές την εβδομάδα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

  — Νέα παρουσία τους στο ειρηνοδικείο ορίστηκε στις 5 Φεβρουαρίου.

  — Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η έκδοση του ζεύγους στην Ελλάδα αναμένεται να καθυστερήσει λόγω του ειδικού βρετανικού δικονομικού συστήματος. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η έκδοση να μην ολοκληρωθεί ποτέ όπως συνέβη και στην περίπτωση της καταδικασμένης στην Ελλάδα για την υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος, Αντωνίας Ηλία.

Αναρτήθηκε από ΤΟ ΧΡΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.:
Λέγεται ότι η έκδοση της ΔΙΚΑΣΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΗΛΙΑ στην Ελλάδα ματαιώθηκε, γιατί τα στοιχεία που ζήτησε η Βρεττανική δικαιοσύνη ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΑ ΕΛΑΒΕ….

Ο λόγος:  ΛΕΓΕΤΑΙ ότι ο φόβος στην Αθήνα ήταν και είναι, ότι ΑΝ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ θα ανοίξει το στόμα της…..

Απάντηση