ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ -ΣΑΜΑΡΑΣ -ΧΑΡΒΑΡΝΤ -ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ  — Θα το υποστούμε κι΄ αυτό.

  — Το επί χρήμασι εκδιδόμενο Χάλβαντ, θα υποδεχθεί τον τηλεβιβλιοπώλη Άδωνις Γεωργιάδη και θα του δώσει βήμα για να μιλήσει!!! Και το “επί χρήμασι” έχει τη πραγματική έννοια, ότι οποιοσδήποτε σκερβελές, που θέλει να ξοδέψει παράδες υστεροφημικούς, μπορεί να αγοράσει εκεί και να διατηρεί όσο αντέχει η τσέπη του, ακόμα και έδρα με το όνομά του!!!!!!

  — Πήγε ο Γκαγκάς Παπανδρέου, και αυτός ως πωλητής…. Γιατί όχι και ο τηλεβιβλιοπώλης??? Στο κάτω κάτω, όλη η οικουμένη εξακολουθεί να βλέπει παράξενα εξωγήινα οικονομικά φαινόμενα στη πατρίδα μας, τα οποία ακόμα δεν έχουν καταγραφεί σε συγγράματα ως διδακτέα ύλη. Γιατί όχι και έδρα, με τίτλο “Ο ΠΩΛΩΝ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ.”

  — Παραξενευόμαστε με τις ιδιαιτερότητες του Χάλβαντ, διότι είμαστε εκτός της αμερικάνικης πραγματικότητας. Στη πράξη, αυτή η διεθνής δημόσια μαλάκυνση, είναι ανέξοδος κανόνας, για το πανεπιστήμιο κατασκευής κατοχικών κυβερνήσεων.

  — Μπορεί να μη διέρρευσε το θέμα του Αδωνάϊ, αλλά υποψιάζομαι, ότι θα πάει να δείξει στους Χαλβαντισμένους φοιτητές, το άδειο καλάθι του πρωτογενούς πλεονάσματος….

Απάντηση