Η όψιμη ευαισθησία της…. αμνησίας ενός Φλωρίδη!!!

26 Ιανουαρίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ -ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ   — Δικαστικός τα ξέρασε όλα: 23 χρόνια έβλεπα οι δημοκράτες πολιτικοί να πηδάνε τη δικαιοσύνη (ΒΙΝΤΕΟ)
Μήπως σ’ αυτό το … πήδημα, κύριε εισαγγελέα, ήταν και οι αποφάσεις που βγάλατε εναντίον της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου;;;;;
Μήπως ΚΑΙ η Εκκλησία, πηδάει τη Δικαιοσύνη; Αυτή η Εκκλησία, που έγινε κώλος και βρακύ με την Πανθρησκεία του Βαρθολομαίου;
Ο αδελφός σας, κύριε εισαγγελέα, πόσα χρόνια  ήταν βουλευτής και υπουργός του ΣΑΠΙΟΥ – ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ;
Χωρίς καμία εκτίμηση, κύριε εισαγγελέα προς την Δικαιοσύνη που υπηρετείτε, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑργαληΘΕΙΤΕ!
ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!
Πόπη Σουφλή

  — Οι δημοκράτες πολιτικοί με ύπουλες και παμπόνηρες μεθόδους είχαν μετατρέψει την δικαιοσύνη σε πουτάνα τους για αυτό και ουδείς μεγαλοαπατεώνας καταδικαζόταν. 

  — Είναι να απορρεί κανένας όμως το πως όλη αυτή η διαφθορά και ο εκφυλισμός των θεσμών συνέβησαν μέσα σε καθεστώς Δημοκρατίας από φανατικούς δημοκράτες πολιτικούς.

  — Και μην αρχίσουμε “αυτό δεν είναι Δημοκρατία” και “η Δημοκρατία” είναι αλλιώς γιατί 30 χρόνια είναι πολλά αγαπητοί συν Έλληνες.

  — Μην ξεχνάτε ότι παρόμοιο σχόλιο είχε κάνει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος λίγο καιρό πριν μπει φυλακή.

  — Βέβαια τι να λέμε τώρα…. Εδω οι δημοκράτες της εποχής της μάχης του Μαραθώνα ήθελαν να “αναγνωρίσουν την κυριαρχία των Περσών” και πείσθηκαν να συμφωνήσουν να αντισταθούν όταν είδαν τα ξίφη και τις λόγχες των στρατιωτικών… Ευτυχώς η Ελλάς έχει πολλά παραδείγματα στην ιστορία που όταν τα ψάξει κανένας μπορεί να καταλάβει ότι όσα χρόνια και αν περάσουν αλλάζουν τα πρόσωπα, όχι οι καταστάσεις..

Πηγή
Αναρτήθηκε από ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

Απάντηση