ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ -ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ  — Πόσο αντικειμενική είναι η κρίση και πόσο πολιτικά αμερόληπτη η στάση τους???

  — του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

  — Είναι τόσο αθώες όσο θέλουν να εμφανίζουν οι δράσεις και η στάση τους, ή πίσω από τη φραστική πλειοδοσία σε δήθεν ανθρωπισμούς, αυτό που κρύβεται, είναι μια πολύ βρώμικη υπόθεση με ευρύτερες γεωπολιτικές προεκτάσεις???

  — Ελάτε τώρα να δούμε ενδεικτικά την αντικειμενικότητα της μισθωμένης “ανθρωπιάς” τους, μέσα από τα αναγραφόμενα στην ιστοσελίδα τους…

  — Τι είδαν λοιπόν στη Συρία οι “θεματοφύλακες” της επιχορηγούμ,ενης ανθρωπιάς???

  — “Η ειρηνευτική διάσκεψη για τη Συρία πρέπει να δράσει επί των ισχυρισμών για «βιομηχανικής κλίμακας» βασανιστήρια και δολοφονίες κρατουμένων. Οι ηγέτες του κόσμου στη διάσκεψη Γενεύη ΙΙ για την ειρήνη στη Συρία πρέπει να απαιτήσουν πλήρη πρόσβαση σε δεδομένα έτσι ώστε να διερευνηθούν ισχυρισμοί ότι 11.000 άνθρωποι βασανίστηκαν και σκοτώθηκαν, ενώ βρίσκονταν υπό κράτηση στη χώρα, αλλά και να διαπιστώσουν τις συνθήκες κράτησης, δήλωσε η Διεθνής Αμνηστία.”

  — Τι δεν είδαν στη Συρία??? Μα το αυτονόητο…
Δεν είδαν δολοφονική δράση μισθοφόρων ισλαμοφασιστών που κατευθύνονται οργανωμένα από ισλαμικές χώρες της Ασίας και πυρήνες ισλαμιστών στα Βαλκάνια κι ολόκληρη την Ευρώπη, οι εμπορίσκοι του “ανθρωπισμού” σε κονσε΄ρβα…
Δεν είδαν εκτεταμένη γενοκτονία σε βάρος του γηγενούς Χριστιανικού πληθυσμού, οι Φαρισαίοι υποκριτές…
Πάμε τώρα να δούμε τι είδαν και στην Ουκρανία:
“Η Ουκρανία πρέπει να δράσει αμέσως για να σταματήσει την κλιμάκωση της βίας
Η χρήση αληθινών πυρών από την αστυνομία στο Κίεβο θα χειροτερέψει την ήδη ασταθή κατάσταση που επικρατεί στην χώρα, δήλωσε η Διεθνής Αμνηστία σήμερα, μετά τον θάνατο τεσσάρων διαδηλωτών και την δήλωση της κυβέρνησης ότι η αστυνομία μπορεί να ξεκινήσει τη χρήση αληθινών πυρών.
Ο θάνατος ενός ανθρώπου έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό από αστυνομικούς ειδικών δυνάμεων, αποτελεί ακόμα ένα παράδειγμα της εκτεταμένης ατιμωρησίας της αστυνομίας στην Ουκρανία.
Όσοι αστυνομικοί χρησιμοποιούν καταχρηστική βία δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητοι. Έχουμε επανειλημμένα ζητήσει από τις ουκρανικές αρχές να συλλαμβάνουν τους δράστες και να τους οδηγούν στη δικαιοσύνη, αλλά η σημερινή χρήση παράνομης βίας από την αστυνομία, οδήγησε σε τουλάχιστον έναν θάνατο.”.

  — Τι δεν είδαν στην Ουκρανία??? Μα κι εδώ δεν είδαν το αυτονόητο…
Δεν είδαν τις κατευθυνόμενες και καθοδηγημένες  ορδές της νεο-“πορτοκαλιάς” επανάστασης” όπου σφιχταγκαλιασμένοι οι νεοναζί με τους ευρωαβανταδόρους, υποδαυλιζόμενοι από ανθρωπιστές και με την απροκάλυπτη παρέμβαση των συμμοριών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οδηγούν τη χώρα στον εμφύλιο με στόχο το μεγάλο ενεργειακό πλιάτσικο

  • Καταλάβατε τώρα ποιοί είναι αυτοί που είδαν ότι τους βόλευε να δουν στο Φαρμακονήσι και τι ακριβώς επιδιώκουν μέσα από τη μισθωμένη τους “ανθρωπιά”???
  • Καταλάβατε τώρα πως οι ντόπιοι αβανταδόροι που τους στηρίζουν, αν δεν είναι απλώς φαιδροί ή απερίσκεπτοι, είναι εξ αντικειμένου συνένοχοι στη βρώμικη δουλειά που στήνεται σε βάρος της χώρας???
  • Καταλάβατε πόσο κοντόφθαλμοι έως επικίνδυνοι είναι όλοι αυτοί που επιμένουν να μη συναισθάνονται πως πίσω από την ψευδεπίγραφη ανθρωπιά, αυτό που κρύβεται είναι η δόλια επιδίωξη που αποσκοπεί στην υπονόμευση της εθνικής κυθριαρχίας στο Αιγαίο και ίδιαίτερα στην ευαίσθητη περιοχή του Φαρμακονησιού, και για να το πετύχουν αυτό χρησιμοποιούν ως πολιορκητικό κριό τις διαδικασίες “έρευνας και διάσωσης”??? 
  • Καταλάβατε γιατί αυτοί οι ευαίσθητούληδες δε λένε κουβέντα για το ποιός χρηματοδοτεί τη μετακίνηση των λαθρομεταναστών, όταν είναι γνωστό πως το κόστος “μεταγωγής” στα Ελληνικά παράλια ξεπερνά τις 7.000 ευρώ το κεφάλι???

  — Ας δούμε τώρα κι ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα για την μισθωμένη ανθρωπιά και τους χρηματοδότες της…

“Η Διεθνής Αμνηστία που με κάθε ευκαιρία κατηγορεί την Ελλάδα ότι παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα παραδέχτηκε ότι συνεργάζεται με ΜΚΟ που έχει την έδρα της στην Ελβετία, και ιδρύθηκε από τον Καταριανό καθηγητή ιστορίας Abdul Rahman Bin Umair Al Nuaimi και πρόεδρο της Al Karama (το όνομα της ΜΚΟ), ο οποίος δεν είναι τίποτα περισσότερο από εταιρεία-βιτρίνα της Al Qaeda!
Η χρηματοδότησή της Διεθνούς Αμνηστείας από την Al Karama φτάνει τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε μήνα, όπως αποκαλύπτει σε έκθεσή του το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών.
Η ΜΚΟ Al Karama υποτίθεται ότι παρακολουθεί τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στις αραβικές χώρες την΄ίδια στιγμή που χρηματοδοτεί τους ισλαμιστές εγκληματίες για να τα καταπατούν στην Συρία σφάζοντας γυναίκες και παιδιά, με δεκάδες αντριχιαστικούς τρόπους. Την ίδια στιγμή προκύπτει ισχυρή σύνδεσή της με τις Amnesty International και Human Rights Watch, τις άλλες “υπερασπιστριες” των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Για την περίπτωση της Ελλάδας έχουν ειδικό τμήμα που ασχολείται με τις “καταγγελίες” μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, αυτοαποκαλούμενων “Μακεδόνων της Ελλάδας” και δήθεν “μελών της τουρκικής μειονότητας”.
Χαρακτηριστικό είναι ότι Διεθνής Αμνηστεία πριν ελάχιστες ημέρες ζήτησε και την τιμωρία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ για “ρατσιστικά” σχόλια εναντίον των λαθρομεταναστών, όπου ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, σε ομιλία του απλώς ζητούσε να επιβληθεί ο νόμος στους λαθρομετανάστες.

Η Amnesty International (Διεθνής Αμνηστεία) παραδέχτηκε χθες με email ότι η ΜΚΟ Al Karama την βοήθησε στο παρελθόν με περιπτώσεις παραβιάσεως ανθρωπίνων δικαιωμάτων που όμως όπως προσθέτει “δεν μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε”. Η Human Rights Watch αντίθετα αρνήθηκε ακόμα και να σχολιάσει.
Με δήλωσή του το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών  κατέταξε τον  Al Nuaimi σαν “χρηματοδότη τρομοκρατών (terrorist financier and facilitator)” “παγώνοντας” όλα του τα περιουσιακά στοιχέια στις ΗΠΑ, και απαγορεύοντας στους Αμερικανούς πολίτες “να κάνουν δουλειές” μαζί του.
Οι ΗΠΑ κατηγόρησαν τον Al Nuaimi ότι “στήριξε οικονομικά” για περισσότερο από μια δεκαετία την  Al Qaeda και ομάδες συγγενεύουσες με αυτήν όπως-σωστά μαντέψατε”- την Τζαμπάτ Αλ Νούσρα που σφάζει στην Συρία γυναικόπεδα, και την Αλ Σεμπαμπ που ευθύνεται για το έγκλημα στο εμπορικό κέντρο του Ναιρόμπι.
Μόνο φέτος για ο Al Nuaimi μετέφερε στην Αλ Κάιντα της Συρίας 600.000 δολάρια και συγκεκριμένα στον Abu-Khalid Al Suri στενό συνεργάτη του αρχηγού της ΑΛ Κάιντα  Ayman Al Zawahiri
Επιπλέον διευκόλυνε την χρηματοδότηση της ιρακινής Αλ Κάιντα και την επικοινωνία της με Καταριανούς δωρητές. Υποστήριζε ένα κύκλωμα που έστελνε 2.000.000 δολλάρια το μήνα στην Αλ Κάιντα του Ιράκ, η οποία στην συνέχεια ενίσχυε τους ισλαμιστές αντάρτες στην Συρία”
“Το σημαντικότερο όμως είναι ότι οι λεγόμενες οργανώσεις υπερασπισης των ανθρωπίνων διακιωμάτων, συνεργάζονται με αυτούς που τα καταπατούν, και συμμετέχουν στην προώθηση ανθρώπων στην προσφυγιά, οι οποόι για να σωθούν καταφέυγουν σε χώρες όπως οι δικές μας, με αποτέλεσμα την κατάρρευση των κοινωνικών δομών.
Στη συνέχεια οι οργανώσεις αυτές καταφεύγουν στην εργολαβική “φίμωση” όσων λένε τα αυτονόητα για την προστασία των χωρών τους χαρακτηρίζοντάς του “ρατσιστές”, και κάνουν πλύση εγκεφάλου μαζί με τα εγχώρια ΜΜΕ δημιουρώντας τύψεις στους πολίτες, που τολμούν και δυσανασχετουν, επειδή η χώρα τους έχει αλλαξει χέρια.
Έτσι, ακόμα και αυτονόητη δήλωση του ΕΛ.ΑΣ. Νίκου Παπαγιαννόπουλου, ότι “Οι λαθρομετανάστες δεν πρέπει να πιστεύουν ότι θα έχουν μια εύκολη είσοδο και διαβίωση στην χώρα μας”, το καταγγέλλει   η απίθανη Διεθνής Αμνηστεία, “μακρύ χέρι” της Νέας Τάξης  και των επιχειρηματιών τύπου Τ.Σόρος, ως … “ρατσιστικό” και “παράνομο” σχόλιο!

Η Διεθνής Αμνηστία ζήτησε άμεση διενέργεια έρευνας για τις δηλώσεις του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας υποστηρίζοντας ότι “Προτρέπει τους αστυνομικούς να προβούν σε βίαιες ενέργειες κατά των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα”.
Δηλαδή πρώτα βοηθούν κάπποιους να διαλύσουν, χώρες ανά την υφήλιο, και τα “καραβάνια” των δυστυχισμένων να τα κατευθύνουν σε χώρες σαν την δική μας για να κάνουν με το έτσι θέλω πολυπολιτισμικές κοινωνίες. Στη συνέχεια ξεκινάει η προπαγάνδα για την αποδοχή της νέας κατάστασης.

Σε όλα τα στάδια αυτού του μετασχηματισμού, συμμετέχουν οι Amnesty International και Human Rights Watch, οι ίδιες που κάνουν “παρέα” με χρηματοδότες της Αλ Καίντα. Και μετά εάν καποιος πει ότι αυτό είναι σχεδιασμός της Νέας Τάξης Πραγμάτων, (μαζί και ο ρόλος της Αλ Κάιντα) θα τον πουν συνωνομοσιολόγο”.
Τα συμπεράσματα δικά σας… … … … …
Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση