ΜΟΥΣΤΑΦΑ -ΚΟΣΟΒΑΡΟΣ -ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ  — «Μούφα» η φωτό με τον λαθρομετανάστη που …έχασε τα παιδιά του στο Φαρμακονήσι! Στημένη προβοκάτσια η όλη υπόθεση.

  — Όταν μετά το περιστατικό στο φαρμακονήσι είδα και gay activists να κλαίγονται, κατάλαβα ότι είναι στημένη η δουλειά. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή μιας και οι τοκογλύφοι του Παπανδρέου (δολοφονούν τον λαό της Συρίας) δεν αστειεύονται….

  — Αυτή η φωτογραφία έπαιξε πολύ, μέχρι και σε εφημερίδες, ότι δήθεν είναι ένας απο τους άτυχους μετανάστες που έχασε τα παιδιά του στο Φαρμακονήσι.

  — Φυσικά αναπαράχθηκε απο τους γνωστούς βλάκες (δεν είναι βλάκες) των social media και απο κάτι σούπερ ντούπερ «αριστερούς» που σκίζουν τα ιμάτια τους για κάτι τέτοια. Τελικά αποδείχθηκε ότι η φωτογραφία είναι του Αγγλου φωτορεπόρτερ Peter Turnley και αφορά Αλβανό πρόσφυγα απο το Κόσοβο εν έτει 1999. Ειλικρινά δεν τα έχω με τους προπαγανδιστές, αυτοί την δουλειά τους κάνουν, αλλά τα παίρνω άσχημα με το πόπολο που τρώει την κάθε παπαριά αμάσητη.

  — Είμαι δε σίγουρος ότι πολλοί ευαίσθητοι θα έκλαψαν βλέποντας αυτή τη φωτογραφία. Οπως οι φίλοι μας οι εκπαιδευτικοί που έχωσαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο www.alfavita.gr καταδικάζοντας ταυτόχρονα το ανάλγητο ελληνικό κράτος. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι που έλεγε κι ένας γνωστός μου.
— Θεόδωρος Βασιλείου – facebook

freepen.gr
Αναρτήθηκε από chaos-crisis

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ
Δεκάδες οι από το 1999 έως και το 2013 !!!!!!!!!! αναρτήσεις της φωτογραφίας του Κοσοβάρου Αλβανού Μουσταφά!!! Μιλάμε και γαμώ τα ανθρώπινα δικαιώματα που πνίγηκαν προχθές στο…. Φαρμακονήσι!!!! ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ:

«Ο Μουσταφά Xaja, ένας Αλβανός άνδρας από την πόλη της Μιτρόβιτσα στο Κοσσυφοπέδιο, δείχνει εικόνες από τους δύο γιους του, για τους οποίους φοβάται ότι σκοτώθηκαν από Σέρβους. Μόλις είχε βγει από σερβική φυλακή και αναγκάστηκε να διασχίσει τα σύνορα προς την Αλβανία. Αργότερα ανακάλυψε κατά την επιστροφή στο Κοσσυφοπέδιο μετά τον πόλεμο ότι η οικογένειά του ήταν ζωντανή και ασφαλής.»
Από τον αμερικανό φωτορεπόρτερ Peter Turnley 1999

ΠΗΓΗ: http://foxfire-burns.tumblr.com/post/43785756695/mustafa-xaja-an-albanian-man-from-the-town-of

και  http://dangsallydang.tumblr.com/post/11512214277/xrisan8emo-kosovo-albanian-man-mustafa-xaja

και  http://filipspagnoli.wordpress.com/2012/10/31/iconic-images-of-human-rights-violations-102-war-in-kosovo/

και  http://www.pinterest.com/pin/378020962443772091/

και  http://janone1.tumblr.com/post/53669444154/foxfire-burns-mustafa-xaja-an-albanian-man

και  http://theonlinephotographer.typepad.com/the_online_photographer/2010/01/a-visual-interview-with-peter-turnley.html

και….. ουκ έστιν αριθμός!!!

2 Comments

Απάντηση