ΑΧ Μουσταφά….. ΑΧ, Μουσταφά….. Ακόμα μια πρέπουσα απάντηση….

27 Ιανουαρίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΜΟΥΣΤΑΦΑ -ΚΟΣΟΒΑΡΟΣ -ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ 1  — Είναι διαπιστωμένο, ότι η χολέρα των ΜΜΕ, έχει κυριεύσει και το διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να απουσιάζει από τις περισσότερες ιστοσελίδες η τσίπα!!!! Έτσι, όταν κάνουν πατάτα και κάποιος τους ξεβρακώνει, δεν έχουν το θάρρος να διορθώσουν και να ζητήσουν συγγνώμη, αλλά προσπαθούν να σκεπάσουν τις παπαριές τους, όπως σκεπάζει η γάτα το σκατό της.

  — Επίσης είναι διαπιστωμένο, ότι υπάρχουν και οι μαλάκες, οι οποίοι νομίζουν πως αν κάνουν μια διαγραφή θέματος ανάρτησης, εικόνας και περιεχομένου, πως θα εξαφανίσουν τις παπαριές τους, για τις οποίες ξεβρακώθηκαν και έχει πέσει διαδικτυακό γέλιο.

  — ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ.

  — Στη συνέχεια μου κάνουν και μυστηριακή επίσκεψη, για να ειρωνευτούν το ντεντεκτιβικό μου ταλέντο.

  — Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΘΡΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΞΑΚΟΥΣΤΩΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΕΡΟΣ, έρχεται με την εικόνα που βλέπεται και είναι αποτέλεσμα…. επιστημονικής ντεντεκτιβικής αναζήτησης του…. Φαρμακονησίου!!!!!

  — Μια από τις ιστοσελίδες που ανέβασε τον Κοσοβάρου Μουσταφά του…. 1999, ως δήθεν θύμα παραπροχθές στο Φαρμακονήσι, που ΞΑΝΑ χάνει τα 2 παιδιά του (που τα είχε χάσει και στο Κόσοβο), ήταν και  η alfavita.gr. Μόλις έπεσε το δούλεμα, έβγαλαν τη φωτογραφία του σιτεμένου πλέον Κοσοβάρου Μουσταφά και χθες και σήμερα, αφενός έβαλαν φωτογραφίες φρέσκων Μουσταφάδων και αφετέρου άρχισαν να με χλευάζουν!!!!! Εμένα??????

  — Εμένα που τους επισκέφθηκα και έβαλα στην αναζήτηση της σελίδας τους τη λέξη “Φαρμακονήσι” και η μαλακισμένη η μηχανή αναζήτησης τους πρόδωσε και βγάζει το αρχικό θέμα με την αρχική φωτογραφία του Μουσταφά και σας τη παρουσιάζω με περηφάνεια ενταύθα.

Ρε κοπρίτες, αν δεν γρικάτε Μελιγκίτικα, μη μου τα ζαλίζεται και με αναγκάζεται να ασχολούμαι με μπούρδες…..

Τι να πω…. Σας έτρωγε η υφαλοκρηπίδα σας……

1 Comment

  • Ο/Η ΔΑΝΑΟΣ λέει:

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΒΟΛΑ(λεφτα)ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΧΑΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ …ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΤΟΥΣ

Απάντηση