ΙΜΙΑ 2014….. (ΒΙΝΤΕΟ)

30 Ιανουαρίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΙΜΙΑ 2014  — “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ – rafailgreece

  — Αγαπητές φίλες και φίλοι 18 χρόνια πέρασαν από την  “νύχτα των Ιμίων” από τη μέρα που ο Σημίτης ευχαρίστησε τις ΗΠΑ για την αμφισβήτηση από τους τούρκους Ελληνικού εδάφους λες και ο Κλίντον είπε ότι τα Ίμια είναι Ελληνικά!
   — Σήμερα στα Ίμια οι τούρκοι αλωνίζουν και εκδιώκουν τους Έλληνες ψαράδες μας στην προσπάθειά τους να βγάλουν το ψωμί τους.Ισχυρίζονται όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ότι ψαρεύοντας στα Ίμια βρίσκονται στα τουρκικά χωρικά ύδατα και πρέπει να φύγουν!
   — Η Ελληνική πολιτεία αδιαφορεί, έτσι το ελληνικό λιμενικό δεν μπορεί να επιβάλλει την Ελληνική κυριαρχία, η κατάσταση είναι αφόρητη για τους συνέλληνες νησιώτες της ακριτικής Καλύμνου….
   — Ίμια 2014. Η κατάσταση είναι πλέον τραγική, με τους ψαράδες μας, που ενώ είναι σε απόγνωση συνεχίζουν να κάνουν την δουλειά τους, αμυνόμενοι κάποιες φορές με πέτρες έναντι των οπλισμένων τουρκικών πλοίων!
Το βίντεο είναι από κινητά Ελλήνων ψαράδων που δίνουν μάχες καθημερινά με τους τούρκους εισβολείς στα Ίμια και προβλήθηκε στην εκπομπή “ΑΥΤΟΨΙΑ” στον ALPHA.

Απάντηση