Γ ΒΕΡΝΙΚΟΣ -ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ -Μ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ κλπ  — Δικαίωμά σου κα Σία, να «συναναστρέφεσαι» όποιον θέλεις ….αλλά και δικαίωμά μου να «ξέρω» ….γιατί εσύ «φέρνεις» ένα κομμάτι από την ενημέρωσή μου ….και -σ’ ένα βαθμό- επηρεάζεις την πολιτική μου -και όχι μόνον- σκέψη ….και των δικών μου.

  {αλίμονο μου ….αν περίμενα μόνο από σένα!}

  — Μπαίνεις στο σπίτι μου ….πολύ τακτικά κα Σια του ΣΚΑΙ – άλλοτε μόνη, άλλοτε με τον κ.  Άρη, ή τον κ. Μπάμπη, ή τον κ. Αλέξη, ή τον κ. Νίκο, ή την κα Μάγδα με τον κ. Αφτιά, κ.α ….κι’ αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα, κα Σία!!! Σκέτος βομβαρδισμός και εγκεφαλική Χιροσίμα.
{Αμορτισέρια ….όλοι τους!}

  —ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ, γιατί «Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις» λέει ο κόσμος ….κι’ εγώ ως «κοσμάκης» συμφωνώ….

  — Στην ΦΩΤΟ:
–  Ο κ. Γιώργος Αλεξάνδρου Βερνίκος (ΓΑΒ) μετά της θυγατρός του και του Γαμβρού του κ. Μίλτου *Καμπουρίδη, (συμπεθέρου της κας Ντόρας και πρ. συνεργάτη του G. Soros, κλπ).
–  Παρέα η κα Σια Κοσιώνη του ΣΚΑΪ – και το άλλο πρόσωπο ….μου είναι άγνωστο.

Ο κ. Γιώργος Αλεξάνδρου Βερνίκος (ΓΑΒ) ….θέλει να γίνει **Δήμαρχος στον Περαία στο Λιμάνι ….και υπ’ αυτή την έννοια ….η εικόνα του ΓΑΒ -και άλλες- αποκτούν «πολιτική σημειολογία».
ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ:
Ο Μέγας Σόϊμπλε διασύρει την μπολσεβίκα Σία Κοσιώνη του «Σκάϊ»

ΚΑΙ:  Γιώργος Βερνίκος: Ποιον μεγάλο **Δήμο θα διεκδικήσει ο Εφοπλιστής….
http://www.fimes.gr/2013/09/giorgos-vernikos-dimos-peiraia/

  —Έχουμε επίσης, τον κ. Μίλτο Καμπουρίδη, ο οποίος μας διαφωτίζει αυτοπροσώπως με την… ιστοσελίδα του:

http://www.miltoskambourides.com/bio/el

  — Σταδιοδρομία

* Ο Μίλτος έχει διατελέσει ιδρυτικό στέλεχος της Soros Real Estate Partners (SREP), μία παγκόσμια εταιρία ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων ακίνητης περιουσίας, που ιδρύθηκε το 1999 από τον George Soros. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, η εταιρεία άντλησε κεφάλαια 1$ δισ. και πραγματοποίησε μια σειρά από επενδύσεις real estate στη Δυτική Ευρώπη και στην Ιαπωνία.

Ενώ ήταν στη SREP, ο Μίλτος ήταν υπεύθυνος κυρίως για επενδύσεις σχετικές με outsourcing σε ακίνητα στο Ηνωμένο Βασίλειο και για την επενδυτική στρατηγική της SREP στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ήταν ο deal leader και ιδρυτής της Mapeley Ltd, η οποία εξελίχθηκε στη δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία real estate outsourcing στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού κέρδισε δύο μεγάλα 20ετή συμβόλαια πολλών δισ. λιρών Αγγλίας: ένα με τα τμήματα Inland Revenue και Custom & Excise του Ηνωμένου Βασιλείου και ένα με την τράπεζα Abbey National.

Πριν τη συνεργασία του με τον Soros, εργάστηκε δύο χρόνια στη Goldman Sachs στην επενδυτική ομάδα του real estate για το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και την Ισπανία. Το 1998, η Goldman Sachs του απένειμε το Βραβείο Παγκόσμιας Καινοτομίας για το έργο του στην Trillium, τη μεγαλύτερη εταιρεία real estate outsourcing στο Ηνωμένο Βασίλειο.

  — Dolphin Capital

Ο Μίλτος είναι ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Dolphin Capital Partners (DCP). Η DCP είναι επενδυτική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2004, με εξειδίκευση σε επενδύσεις ακίνητης περιουσίας. Το επενδυτικό όχημα της DCP είναι η Dolphin Capital Investors (DCI), εισηγμένη στην αγορά AIM (Alternative Investment Market) του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες real estate με βάση το καθαρό ενεργητικό της στο ΑΙΜ. Aπό την ίδρυση της το 2005, η DCI έχει αντλήσει κεφάλαια σχεδόν €1δισ. και έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο επενδυτή και κατασκευαστή ολοκληρωμένων high-end θερέτρων στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και στην Αμερική, όπως το Amanzoe.

«ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ»

Έχουμε λοιπόν, πολλούς λόγους, να προσέχουμε, τι και από ποιον ακούμε κάτι στο χαζοκούτι μας…..

Απάντηση