ΤΕΛΟΓΛΟΥ -Μ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΠΑΓΚΑΛΟΣ -ΑΛΑΒΑΝΟΣ  — Αυτή κι΄ αν ήταν μάζωξη οικουμενική και μάλιστα εκτός έδρας. Από μικρό Τέλογλου κι΄από μουρλούς πολιτικούς μαθαίνεις έγκαιρα την αλήθεια, αλλά  φαίνεται ότι ελάχιστη την πήραν χαμπάρι ή την είδαμε και κάναμε όλοι τον τροχονόμο…. Και εξακολουθούμε να τον κάνουμε.

  — Ας θυμηθούμε από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ 4.4.96:

  — Το βιβλίο του ανταποκριτή της «K» στη Βόννη Tάσου Tέλλογλου παρουσίασε χθες ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. M. Παπακωνσταντίνου.

  — Ειδικότερα, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του ανταποκριτού της «K» στη Βόννη κ.Tάσου Tέλλογλου με τίτλο «H γερμανική πολιτική στο γιουγκοσλαβικό χώρο (1991-1995)», ο κ. Θ. Πάγκαλος επέκρινε έμμεσα πλην σαφώς όσους αντιστάθηκαν την πολιτική της κυβερνήσεως κατά την κρίση της Ίμιας, προβάλλοντας τα δεινά του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία.

  — O πρώην υπουργός Εξωτερικών της κυβερνήσεως της N.Δ. και νυν ανεξάρτητος βουλευτής κ. Mιχ. Παπακωνσταντίνου, παρουσιάζοντας το βιβλίο του Tάσου Tέλλογλου επεσήμανε ότι «τον Δεκέμβριο του 1991 η Ελλάδα ήταν απροετοίμαστη να διαδραματίσει ρόλο στις εξελίξεις της Γιουγκοσλαβίας» και αναφερόμενος στην πολιτική της χώρας μας έναντι των Σκοπίων επεσήμανε ότι «χάσαμε την ευκαιρία της σύνθετης ονομασίας». Στην παρουσίαση μετείχε και ο ευρωβουλευτής του Συνασπισμού κ. Αλέκος Aλαβάνος.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Απάντηση