ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 4  — Η εξουσία που σε γοητεύει η προσμονή της, σύντομα θα αποδειχτεί χειροβομβίδα απασφαλισμένη, χωμένη ανάμεσα στα σκέλια σου… 

  — του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  — Τα αδέσποτα του ΠΑΣΟΚ που συνωστίζονται στο πολιτικό σου παραμάγαζο, σε μια ιδιότυπη σχέση καμόρας που αναζητεί μια βολική πολιτική στέγη, σύντομα θα καταλάβεις πως απλά χρησιμοποιούνται από τους πραγματικούς χορογράφους, για να σου βάλουν τη χειροβομβίδα της πολιτικής έκρηξης στον πισινό.

  — Και όσο πιο απροκάλυπτα δηλώνεις πως επιδιώκεις να κυβερνήσεις έναν φτωχοποιημένο λαό, τόσο απρόβλεπτες θα είναι και για σένα οι εξελίξεις, όταν θα έρθει η μεγάλη στιγμή που η οργή του πια δε θα φυλακίζεται στις ολέθριες αυταπάτες….

  — ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ:  Φταίει που… υπερκαταναλώναμε με δανεικά…

  — Τα διαπιστευτήριά του κατέθεσε για άλλη μια φορά ο Αλ. Τσίπρας από την Ιταλία όπου βρέθηκε χτες, στο πλαίσιο της… προεκλογικής του εκστρατείας ως υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν.

  — Ενδεικτικό της ταχύτατης προσαρμογής του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και στη φρασεολογία των «κλασικών» κομμάτων της αστικής διαχείρισης, είναι το γεγονός ότι σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «La Repubblica» ο Αλ. Τσίπρας όχι μόνο επανέλαβε τα περί «κρίσης χρέους», αλλά ουσιαστικά αποφάνθηκε ότι η κρίση στην Ελλάδα είναι αποτέλεσμα «ενός λανθασμένου αναπτυξιακού μοντέλου υπερκατανάλωσης με δανεικά»!

— Αναπαράγοντας τα γνωστά κάλπικα ιδεολογήματα ότι δηλαδή ότι οι εργαζόμενοι τάχα κατανάλωναν περισσότερα από όσα παρήγαγαν, ο Αλ. Τσίπρας βγάζει «λάδι» το σύστημα που γεννά και αναπαράγει τις κρίσεις και τους πρωταγωνιστές του, και ρίχνει απροκάλυπτα τις ευθύνες για την κρίση στο λαό, σε αυτόν που στην πραγματικότητα παράγει όλο τον πλούτο…
TSIPRAS PENTOVOLAΓια κάτσε ρε κουμπάρε…

  • Κι αν εγώ δανείστηκα… ακόμη και αν υπερκατανάλωσα…  Ακόμη και αν διαχειρίστηκα με λαθεμένο τρόπο τα προσωπικά μου οικονομικά, από που προκύπτει πως τα δικά μου τα λάθη φουντάρισαν τη χώρα και τα δημόσια οικονομικά της???
  • Οι υπερτιμολογήσεις… Οι μίζες των ελεεινών… οι άχρηστοι υπερεξοπλισμοί με αποφάσεις προδοτών και ολετήρων… Το πλιάτσικο των Ολυμπιακών αγώνων… Και τόσα άλλα ων ουκ έστι αριθμός… Με ποιό τρόπο άραγε σχετίζονται όλα αυτά με το δικό μου δάνειο προκειμένου ν αγοράσω ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο???
  • Τα δημόσια οικονομικά του κράτους υποθήκευσα γι αυτές μου τις επιλογές ή το σπίτι που αγόρασα???
  • Από το γενικό λογιστήριο του κράτους εκταμιεύονται οι καταβολές των οφειλών μου ή από την τσέπη μου???
  • Κρατική επιχορήγηση ζήτησα για ν ανταποκριθώ σ όλα τούτα ή στηρίχτηκα στο αυτονόητο δικαίωμά μου για ένα μισθό αξιοπρέπειας???
  • Τα 400 δις στα οποία έχει εκτιναχθεί το δημόσιο χρέος (το οποίο υποτίθεται ότι θα επαναδιαπραγματευθείς) εγώ το δημιουργησα βρε τενεκέ???
  • Πως μπορείς να τα ισχυρίζεσαι όλα αυτά όταν ξέρεις οτι σε 400 δις δεν ανέρχεται το σύνολο του “ιδιωτικού πλούτου” που περπατά αυτή τη στιγμή στη χώρα???

Ακου καραγκιοζάκο…
Το παιχνίδι που παίζεις είναι βρώμικο, γελιέσαι όμως αν νομίζεις πως θα το παίξεις για πολύ στις πλάτες μιας δυστυχισμένης κοινωνίας.

Άκου ελεεινέ…
Η εξουσία που σε γοητεύει η προσμονή της, σύντομα θα αποδειχτεί χειροβομβίδα απασφαλισμένη, χωμένη ανάμεσα στα σκέλια σου. Τα αδέσποτα του ΠΑΣΟΚ που συνωστίζονται στο πολιτικό σου παραμάγαζο, σε μι ιδιότυπη σχέση καμόρας που αναζητεί μια βολική πολιτική στέγη, σύντομα θα καταλάβεις πως απλά χρησιμοποιούνται από τους πραγματικούς χορογράφους, για να σου βάλουν τη χειροβομβίδα της πολιτικής έκρηξης στον πισινό.

Αναλώσιμος είσαι καραγκιοζάκο στο σύστημα που προσκυνάς…
Στους σοσιαλμαλάκες της υπόθεσης φόρτωνε πάντα το σύστημα της αθλιότητας την εκτόνωση της λαϊκής οργής για τα ολέθρια εγκλήματα του.

Και όσο πιο απροκάλυπτα δηλώνεις πως επιδιώκεις να κυβερνήσεις έναν φτωχοποιημένο λαό, τόσο απρόβλεπτες θα είναι και για σένα οι εξελίξεις όταν θα έρθει η μεγάλη στιγμή, που η οργή του πια δε θα φυλακίζεται στις ολέθριες αυταπάτες…. Και το τίμημα καραγκιοζάκο θα είναι βαρύ… Να το θυμάσαι…

Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση