ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΝΟΤΗΣ 1  — Την θέση του αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομίας στην Νέα Δημοκρατία αναλαμβάνει ο κ. Νότης Μηταράκης στέλεχος της  Fidelity…

  — Όπως αναφέρει η Νέα Δημοκρατία με  απόφαση του Προέδρου κ. Αντώνη Σαμαρά τοποθετείται ως Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας ο κ. Νότης Μηταράκης.
Ο κ. Ν. Μηταράκης είναι Οικονομικός Αναλυτής σε διεθνή επενδυτικό οίκο. Εργάζεται στο Λονδίνο από το 1998, έχει καλύψει διάφορους κλάδους της οικονομίας και το 2005 βραβεύτηκε ως ο καλύτερος αναλυτής στον τομέα του στην Ευρώπη.
Είναι επίσης πρώην Πρόεδρος και νυν Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Βρετανικής Εταιρείας Πιστοποιημένων Οικονομικών Αναλυτών (CFA Society of the United Kingdom).
Ο κ Μηταράκης δήλωσε η  σημερινή κατάσταση απαιτεί ταυτόχρονα δημοσιονομική πειθαρχία, αλλά και αναπτυξιακή στρατηγική. Με το σωστό μείγμα πολιτικής, αλλά και την άψογη εκτέλεση μπορούμε να επαναφέρουμε την ελπίδα στους Έλληνες.

ΠΗΓΗ:  bankingnews.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σύμφωνα με τεράστιο αριθμό αναρτήσεων και δημοσιευμάτων, η Fidelity ήταν από τους βασικούς μετόχους της Eldorado Gold…!!! Ο κόσμος τους μπορεί να είναι χρυσός, αλλά είναι και μικρός…

Απάντηση