Τα ακίνητα Ελληνικού Δημοσίου, του πίνακα που βλέπετε, οι λήσταρχοι του ΠΑΣΟΚ (όπως και οι κλεφταράδες της ΝουΔού), τα έχουν εδώ και χρόνια, στη κορυφή της λίστας τους για άγριο ξεπούλημα. Κάθε φορά ο εκάστοτε κυβερνήτης-πωλητής, για να έχει δεμένο τον γάϊδαρό του και να περιορίσει τους πολιτικούς (θεωρητικούς) κινδύνους δίωξης, μόλις αρπάζει την εξουσία, συμπληρώνει τον φάκελο εκβιασμού της αντίπαλης παράταξης (μη και ξεπηδήσει καμιά άσχετη -σαν τη Σακοράφα καλή ώρα- και τα κάνει λαμπόγυαλο), και μπαίνει κατ’ ευθείαν στο ψητό ….οικόπεδο.

Τα φιλέτο-οικόπεδα είναι σε περίοπτη θέση και κρύβουν τρελές ….υπεραξίες μίζας.
Όσο πιο μεγάλες υποχρεώσεις κατασκευαστούν, τόσο πιο μεγάλες ανάγκες θα καταπιέζουν το καμμένο Δημόσιο…..
Όσο το δημόσιο θα καταπιέζεται από όλο και πιο μεγάλες ανάγκες, τόσο θα έχει πρεμούρα για πώληση…..
Κι αφού θα έχει πρεμούρα για πώληση και θα το έχει πει στους φίλτατους αγοραστές, αυτοί θα καμώνονται τους αδιάφορους και τους υποτιμητές, ώστε οι τιμές κινητών και ακίνητων αξιών να τραβούν τη κατηφόρα…..

Έτσι τα κακής ποιότητας κλεφτρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και συμπαραστεκάμενοι αβανταδόροι πάσης αποχρώσεως ανύπαρκτης αντιπολίτευσης, σου αποδεικνύουν, ότι όχι μόνο ξέρουν να σου φτιάξουν σε 2 μήνες, ένα έλλειμμα, από το 5,5% στο ….16% !!!!!!, αλλά ξέρουν και πως λειτουργεί ο νόμος “ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ και ΖΗΤΗΣΗΣ”, που όπως είναι γνωστόν και στους διακινητές μαρουλίων των λαϊκών αγορών, αυτός ο νόμος, μετά τις 14.00’μ.μ., λόγω κοπάνας των αγοραστών ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ, “αναγκάζει” τους δύστυχους πωλητές μαρουλιών, να ρίξουν τις τιμές για να ξεπουλήσουν, γιατί αν τους μείνουν, θα μαραθούν και τα μαρούλια κι’ οι πούτσες τους!!!!! κι’ ύστερα θα βγουν ανίκανοι και για το χωράφι και για το κρεβάτι…..

Επομένως, γι’ αυτό ένας αξιόποινος (αντί του έπαινος) υπουργός δεν καταδέχεται να πουλήσει κτατικά μαρούλια…. Επειδή όμως πρέπει να πουλήσει το κάτι τις, για τις ανάγκες τόνωσης της αγοράς της τσέπης τους  και λόγω του αναγκαίου λαδώματος της κρατικής μηχανής, που σημειωτέον σε επίπεδο υπουργού και άνω πρέπει να είναι και εντούρο, τότε ο πας ένας υπουργός, προσφέρεται οικειοθελώς και ασκεί (παράλληλα με τα πολλαπλά καθήκοντά του – καλή ώρα σαν τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης που διαθέτει και κεραίες κινητής με συμβόλαιο ουνλίμιτεντ), ασκεί λέω και το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου, αυτό του κτηματομεσίτου και πωλητού ακίνητης κρατικής περιουσίας (για να μη πάει ο νους σου σε άλλη λαγουδότρυπα).
Αυτοί οι υπουργομεσίται λοιπόν, υποκάτω από αντίξοες συνθήκες δουλειάς πόρνης (ή αντίστοιχου επιπέδου ή αρχαιότητος), δέχονται αδιαμαρτύρητα τις πιέσεις του δημόσιου χρέους, που όμως το ξέρουν κι’ απ’ τη καλή κι’ απ’ την ανάποδη, διότι οι ίδιοι το κατασκεύασαν στα πρέποντα για τις μίζες ύψη και στη κυριολεξία, μιμούμενοι τον Γκαγκά Παπανδρέου, ουρλιάζουν αδιάκοπα “πουλάω γιατί θέλω να μαζέψω για τα χρέη”….. “πουλάω γιατί θέλω να μαζέψω για τα χρέη”…..  “πουλάω γιατί θέλω να μαζέψω για τα χρέη”….. “ΠΟΥΛΑΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΧΡΕΗ”…. Έεεε τότες, πως να μη σου κάνει τις δυσκολίες της η κάθε τραπεζοπουτανίτσα και να μη ζητά τα επί πλέον για τον αράπη της….

“Πρωτότυπο”, αλλά καριολισμός….. Το απόβραδο, όλοι μαζί, πωλητές-υπουργοί και αγοραστές-γύπες και κόρακες, συμμαζεύονται κάτω από τη τράπεζα και σβύνουν τα φώτα…. Τώρα εκεί, το ποιος πηδάει ποιον και πόσο, μην έχετε την απαίτηση να το μάθετε από εμένα, γιατί στο κάτω-κάτω δεν είμαι ούτε πούστης, ούτε Θάνος Βερεμής, ούτε καν Τάσος Τατσόπουλος.
Ως έγκριτος και κοινής αποδοχής οικονομολόγος και ολίγον νομικός, σας διαβεβαιώ, ότι εκτιμώ, πως ολόκληρο το σύμπαν και να ξεπουλήσουν ο Γκαγκάς Παπανδρέου με τον Παπακωνσταντίνου και την ανύπαρκτη αντιπολίτευση, δεν θα πετύχουν και πάλι τον δημοσιοποιημένο στόχο είσπραξης 50.000.000.000 € από πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΜΗΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΩΝ ΑΞΙΩΝ:  “ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ” ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΣΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ — ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΣΟΚ

Απάντηση