ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.

11 Φεβρουαρίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ 1  — Οι άνθρωποι έχουν απίστευτη πλάκα – Πρωτίστως γιατί δεν είναι ικανοί να κρατήσουν ούτε καν τα στοιχειώδη προσχήματα…

— Το παζάρι πάντως πίσω από τις κλειστές πόρτες έπιασε τόπο και έτσι αμέσως μόλις ο Φιλιππίδης του ΤΤ πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, ξεκίνησαν οι συλλήψεις Τούρκων τρομοκρατών… Βρε κάτι συμπτώσεις!!!

  — Έτσι λοιπόν, οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας εκτιμούν ότι εξάρθρωσαν τον επιχειρησιακό βραχίονα της κουρδικής ένοπλης οργάνωσης DHKP-C που έχει «υπογράψει» αιματηρές επιθέσεις στην Τουρκία. Τέσσερις Τούρκοι υπήκοοι κουρδικής καταγωγής συνελήφθησαν σε δύο διαμερίσματα στην οδό Γενναδίου 43 στου Γκύζη.

  — «Γνωρίζουμε ποιοι είναι αλλά περιμένουμε την επίσημη “ταυτοποίησή” τους από τις τουρκικές Αρχές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα άτομα αυτά είναι ψηλά στην ιεραρχία της τρομοκρατικής οργάνωσης», δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ.

  — Καρακατακαημένοι ευαισθητούληδες… αντιρατσιστές του κώλου… και κάθε λογής αγαπητικοί του Σόρος και των ευαγών ΜΚΟ του, χάρη ΚΑΙ σε σας, η Ελλάδα διαθέτει πάντα μια πολύτιμη παρακαταθήκη “κατατρεγμένων” για να μπορούν οι μηχανισμοί να τους χρησιμοποιούν ανεμπόδιστα στα άθλια παζάρια τους προς όφελος των …”συμμάχων”

Αναρτήθηκε από Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση