ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ  — Τέσσερα χρόνια σκληρής λιτότητας, η κοινωνία στον τοίχο, η πατρίδα βορά στους τοκογλύφους, 4000+ αυτοκτονίες, εργασία-δουλεία με 540 ευρώ ή παρτ-τάιμ με 340, συνταξιούχοι που κόβουν τα χάπια τους στη μέση για να επιμηκύνουν το χρόνο αγοράς τους, άνεργοι, συσσίτια, άστεγοι, υποσιτισμένα παιδιά λιποθυμούν, οικογένειες χωρίς ρεύμα και θέρμανση, ασθενείς χωρίς στοιχειώδη περίθαλψη, πολιτικοί τσιράκια της Μέρκελ, και πάνω απ’ όλα, παιδιά ονειροπόλα όπως ήσουν κι εσύ κάποτε, που τώρα τους απαγορεύουν να ονειρεύονται, και ρε Λευτέρη, δεν πήρες ένα κωλόχαρτο να γράψεις δυό αράδες στίχους…

   — Δεν τολμούσα να δημοσιοποιήσω το παράπονο μου τον τελευταίο καιρό, γιατί νόμιζα ότι έχεις αποσυρθεί στιχουργικά, και προφανώς είναι δικαίωμα σου και το ασπάζομαι.
   — Όμως ρε Λευτέρη, διάβασα τις προηγούμενες ημέρες ότι σου πρότεινε…. επιχειρηματίας να γράψεις τον νέο ύμνο της ΑΕΚ!!
— Όχι ρε Λευτέρη μην το κάνεις! ΝΤΡΟΠΉ…. Μην ξεπέσεις τόσο χαμηλά….
— Δεν μπορεί να σιωπάς τόσο καιρό, και να επανεμφανιστείς μπροστά στο λαό σου, αυτόν που μεγάλωσε με τα τραγούδια σου σε αντίστοιχα πέτρινα χρόνια, και που τώρα είναι σκυμμένος , αγέλαστος και σαλεμένος, από τις πολιτικές του φίλου σου Σκανδαλίδη και του σιναφιού του, με ένα τραγούδι για την ΑΕΚ!
— Αν ο επιχειρηματίας θέλει ύμνο του τον γράψαμε εμείς. Δε θα αφήσουμε τον Λευτέρη Παπαδόπουλο να ξεφτιλιστεί!
— Όχι δεν είμαστε ΑΕΚ-τζήδες. Εγώ είμαι Παναθηναϊκός και ο συνθέτης Ολυμπιακός. Είμαστε δε πάνω απ’ όλα Έλληνες και θα διαφυλάξουμε όσο μπορούμε τα “σύμβολα” της Ελλάδας όπως είσαι εσύ.
— Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος ιστορικός σύλλογος, και άδικα βρίσκεται εκτός της Α’ Εθνικής κατηγορίας, και μαζί με τον ύμνο ευχόμαστε σύντομα να επιστρέψει στην κατηγορία που έχει γράψει την ιστορία της.
— Κύριε Μελισσανίδη αντιληφθείτε επιτέλους τι έχει συμβεί στην χώρα. Αφήστε ήσυχο το Λευτέρη Παπαδόπουλο! Αυτή η αιώνια κατρακύλα πρέπει επιτέλους κάπου να σταματήσει.
Μαλακές κουβέντες
Πάρτε και τον ύμνο που ζητήσατε:
Ο ΝΕΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ 2014 – ΑΕΚ σε αγαπώ πολύ 
Οι Στίχοι:
Ομάδα μου μεγάλη και τρανή
σε όλη την Ευρώπη ξακουστή
Θεά με τους δικέφαλους αϊτούς
με ανεβάζεις ως τους ουρανούς!

Ένωση, ένωση, ένωση με τρέλα
μαζί σου ΑΕΚ μια ζωή
Ένωση, ένωση κίτρινη φανέλα
ξανά στην πρώτη Εθνική!

Ένωση, ένωση, ένωση με τρέλα
μαζί σου ΑΕΚ μια ζωή
Ένωση, ένωση κίτρινη φανέλα
ΑΕΚ σε αγαπώ πολύ

Ομάδα μου σε λάτρεψαν πολλοί
σε Δύση και σε Ανατολή
με μια φωνή ως την Αγιά Σοφιά
“κίτρινη θύελλα” παιδιά
ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΡΜΗΝΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΥΣΗΣ
ΣΤΙΧΟΙ: ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αναρτήθηκε από  sibilla

1 Comment

  • Ο/Η DANAOS λέει:

    Μπαρμπανικο λυπαμαι,αλλα τωρα εδεσες!!!Πολυ περι πολλου τον ειχατε αυτο τον αγελαστο ανθρωπο, παντοτεινο συνεργατη των ΔΟΛιων. Τι να πει τωρα, ας ειναι καλα η αεπι.

Απάντηση