ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ 1  — Παίρνω καθημερινά και σταθερά και μακροχρόνια, πέντε (5) διαφορετικά φάρμακα, τα οποία σε ακραίες περιστάσεις, γίνονται 6 και 7. Αν δεν τα πάρω, θα ψοφήσω σαν σκυλί.

  — ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ να μιλώ για τα τυχόν προσωπικά μου προβλήματα, αλλά για άλλη μια φορά, τράβηξα το μαρτύριο του τρελάρα απατεώνα και φονιά Άδωνις Γεωργιάδη, που στο φινάλε δεν αφορά μόνο εμένα, αλλά όλους ανεξαιρέτως τους ασφαλισμένους και ανασφάλιστους, συνταξιούχους και μη.

  — Σαν χρόνιος πάσχων, είχα κλείσει το μηνιαίο ραντεβού μου, απλά, για να γραφούν οι συνταγές των φαρμάκων μου και κατάπληκτος πληροφορούμαι από τη γιατρό, ότι θα μου γράψει μόνο τα 2 από τα 5 φάρμακα, γιατί έχει ήδη (από 13 του μηνός) έχει καλύψει το…. πλαφόν του φονιά Άδωνις Γεωργιάδη!!!! Και σαν να μη συνέβαινε τίποτα, μου λέει, ότι πρέπει να βρω άλλον γιατρό, που δεν θα έχει καλύψει το πλαφόν του (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) για να μου γράψει τα υπόλοιπα φάρμακα και φυσικά να με δεχθεί ο άλλος γιατρός χωρίς ραντεβού!!!!

  — Μιλάμε για 72% αναπηρία λόγω καρδιοπάθειας +55% αναπηρία από σπονδυλική στήλη + ζάχαρο που δεν το προσμέτρησα ποτέ (= κατά συγχώνευση, πάνω από 82% επίσημο) και στο ξαφνικό, μετά από προκαθορισμένο ραντεβού, να μου λένε κατ΄εντολήν του φονιά Γεωργιάδη, να κόψω τον λαιμό μου, να ψάξω να βρω γιατρό που δεν έχει καλύψει το…. μηνιαίο πλαφόν του ψυχοπαθούς  υπουργού της χούντας των ληστών, για να μου γράψει τα άλλα 3 από τα 5 μακροχρονίως χορηγούμενα φάρμακα.

  — Γι΄ αυτά τα φάρμακα, μέχρι πριν 4 χρόνια, πλήρωνα συμμετοχή 11,50 € και τώρα με τις ρυθμίσεις του φονιά Άδωνις Γεωργιάδη και των υπό΄λοιπων δολοφόνων του ΕΣΥ, πληρώνω 48 € κατ΄ ελάχιστον!!! Με ψόφησε ο φούστης….

  — Για αυτά ρε αληταρά θα πας και θα μιλήσεις στο Χάρβαρντ?????

  — Ναι ρε βρωμιάρη, σε καταριέμαι καθημερινά, εσένα και όλο σου το σόϊ…..

 

 

1 Comment

  • Ο/Η DANAOS λέει:

    ΑΔΩΝΗ, ΕΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ , ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ! ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ , ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ….ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΛΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ!!!!

Απάντηση